Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Συσκευές Εισόδου και Εξόδου

Συσκευές εξόδου που χρησιμοποιούνται σε υπολογιστές

Τα συστήματα παραγωγής που χρησιμοποιείται στους υπολογιστές έχει ως αποστολή την εμφάνιση ή την κοινοποίηση των πληροφοριών επεξεργασία από τις μηχανές . Σημάτων ή πληροφοριών είναι οι συντελεστές , τα οποία αποστέλλονται ή να διαβάσει από διάφορες συσκευές . Οι είσοδοι μπορούν να προέρχονται από CD , DVD ή εφαρμογές λογισμικού . Το υλικό εξόδου συνδέονται με τους υπολογιστές παίρνει πολλαπλές μορφές, όπως οθόνη , ήχου, γραφικά ή εκτύπωσης. Οθόνες
Η

Συνήθως , η πρώτη συσκευή εξόδου περισσότεροι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών αλληλεπιδρούν με το μόνιτορ . Αυτό το υλικό επιτρέπει στους χρήστες να δείτε το κείμενο , αριθμούς , γραφικά και βίντεο . Είναι μερικές φορές αναφέρεται ως μονάδα οπτικής απεικόνισης ( VDU ) . Οι οθόνες είναι κατασκευασμένα από ηλεκτρικά εξαρτήματα και ηλεκτρονικά κυκλώματα που περικλείονται σε μια υπόθεση . Η παλαιότερη τεχνολογία για οθόνες χρησιμοποιεί ένα συστατικό γνωστό ως ένα σωλήνα καθοδικών ακτίνων, που ονομάζεται επίσης μια CRT . Καινούργιοι υπολογιστές εμφανίζουν την έξοδο σε μία συσκευή υγρών κρυστάλλων ή LCD . Αυτό είναι το είδος της οθόνης που είναι κοινή σε φορητούς υπολογιστές .
Εικόνων Εκτυπωτές
Η

Ο εκτυπωτής είναι μια από τις πιο κοινές συσκευές εξόδου που χρησιμοποιείται στην πληροφορική . Είναι μια συσκευή εξόδου που παράγει ένα μόνιμο ή σκληρό αντίγραφο . Ορισμένοι εκτυπωτές είναι γνωστή ως εκτυπωτές επιπτώσεων , τα οποία λειτουργούν με τη χρήση ενός συνδυασμού από χαρτί εντυπωσιακό με την κορδέλα εκτύπωσης και έναν μηχανισμό hammerlike να δημιουργήσετε κείμενο σε ένα χαρακτήρα τη φορά . Αυτό είναι το πώς λειτουργεί ένας εκτυπωτής dot -matrix . Nonimpact εκτυπωτές , όπως εκτυπωτές λέιζερ , δεν απαιτούν φυσική επαφή με το χαρτί . Το λέιζερ εκπέμπει μια ακτίνα που δημιουργεί σελίδες , ένα κάθε φορά .

Η Βίντεο
Η

Σήμερα , τα περισσότερα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών έχουν οπτικές μονάδες επεξεργασίας ( VPU ) ή επεξεργασίας γραφικών μονάδες ( GPU ) ενσωματωθεί στην μητρική πλακέτα του υπολογιστή . Αυτό καθιστά δυνατή την καταστήσει τρισδιάστατες εικόνες και γραφικά. Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιείται επίσης σε κινητά τηλέφωνα , προσωπικών ψηφιακών βοηθών ( PDA ) , κονσόλες παιχνιδιών και σταθμούς εργασίας . Ορισμένοι χρήστες αγοράζουν πιο ακριβά κάρτες γραφικών για να χειριστεί τυχερών παιχνιδιών υψηλής ισχύος ή γραφικές εφαρμογές λογισμικού . Ακόμη και πολλές από τις διαφημίσεις που βλέπετε στην τηλεόραση είναι το αποτέλεσμα της εξόδου του υπολογιστή .
Εικόνων Ομιλητές

Ομιλητές λαμβάνουν ηλεκτρονικά μηνύματα , ή εισροές , από τις κάρτες ήχου και τη μετατροπή τους εκροές, όπως φωνή , τη μουσική και άλλους ήχους . Για παράδειγμα , κάποιος μιλάει μέσα από ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο με τον υπολογιστή ? Η φωνή μεταφράζεται σε ηλεκτρικά σήματα , τα οποία δημιουργούν δονήσεις ή ηχητικά κύματα που εντυπωσίασε σε ένα CD . Όταν το CD παίζεται , τα ηχεία αναπαράγουν τις δονήσεις στο CD για να δημιουργήσετε ξανά τη φωνή .
Εικόνων Κάρτες Ήχου
Η

Κάρτες ήχου είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξόδου συσκευές που χρησιμοποιούνται για τους υπολογιστές . Χωρίς αυτό το κομμάτι του υλικού θα υπάρχει ήχος . Οι ήχοι μπορούν να δημιουργηθούν με δύο τρόπους : ( 1 ) πίνακας σύνθεσης , η οποία χρησιμοποιεί αποδόσεις των πραγματικών μέσων για την παραγωγή μουσικών ήχων , ή ( 2 ) σύνθεση διαμόρφωση συχνότητας , η οποία χρησιμοποιεί μια τεχνολογία , όπου ο υπολογιστής μετατρέπει πολλά ηχητικά κύματα σε σήματα υψηλότερου επιπέδου . Κάρτες ήχου , όπως κάρτες γραφικών , τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των αναλογικών σημάτων και των ψηφιακών λειτουργία του υπολογιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα