Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Drives Flash

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Migo Flash Drive

A Migo μονάδα flash σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε όλες τις ρυθμίσεις , τους φακέλους και τα αρχεία από τον υπολογιστή σας και εύκολα να τα μεταφέρετε σε άλλο υπολογιστή . Η ομορφιά της κίνησης λάμψης Migo είναι ότι μπορείτε να εργαστείτε ουσιαστικά στον προσωπικό σας υπολογιστή από οποιονδήποτε υπολογιστή , όπου μπορείτε να συνδέσετε τη μονάδα flash . Και αφού τελειώσετε τη χρήση Migo σας σε ένα δημόσιο υπολογιστή , όλα τα ίχνη της χρήσης σας θα πρέπει να διαγραφούν από τον υπολογιστή μόλις αποσυνδέσετε τη μονάδα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
θύρα USB

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Συνδέστε Migo μονάδα flash στη θύρα USB του υπολογιστή σας . Ο διαχειριστής αρχείων Migo θα εμφανιστεί τη στιγμή που θα συνδέσετε τη μονάδα δίσκου . 2

Επιλέξτε για να τρέξει μονάδα flash σας σε "Λειτουργία συγχρονισμού . " Θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ « Συγχρονισμός Mode" και " Είσοδος Mode. " Είσοδος Mode είναι για αργότερα . Ανοίξτε το μενού Συγχρονισμός σε διαχειριστή αρχείων Migo σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " Επιλογές".
Εικόνων 3

Επιλέξτε ποια αρχεία θέλετε να συγχρονίσετε με Migo σας flash drive . Η μονάδα flash θα συγχρονίζει αυτόματα οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας τους φακέλους που έχουν αλλάξει μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες , αλλά δεν θα συγχρονίσει κρυφό ή υποφακέλους . Για να συγχρονίσετε επιμέρους φακέλους και τους φακέλους που δεν έχουν αλλάξει μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες , επιλέξτε το "Συγχρονισμός όλων " ή με το χέρι επιλέξτε τους φακέλους που θέλετε να συγχρονίσετε .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Ασφαλής κατάργηση υλικού εικονίδιο " στην κάτω δεξιά γωνία της γραμμής εργαλείων της επιφάνειας εργασίας σας και , στη συνέχεια, επιλέξτε τη μονάδα δίσκου Flash σας . Μόλις επιλεγεί , κάντε κλικ στο κουμπί "Stop ".
5

Αποσυνδέστε τη μονάδα flash σας από τη θύρα USB.
Η 6

Συνδέστε Migo σας δίσκο σε ένα δημόσιο υπολογιστή . Ο διαχειριστής αρχείων θα ανοίξει .
Η 7

Επιλέξτε " Σύνδεση Mode" και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας στοιχεία . Είστε τώρα φόρτωση όλες τις πληροφορίες από τον υπολογιστή σας πάνω στο κοινό υπολογιστή .
8

Ανοίξτε διαχειριστή αρχείων σας Migo και επιλέξτε το " ξεφορτώσει" επιλογή μόλις τελειώσετε τη χρήση του υπολογιστή . Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλες οι αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις σας αποθηκεύονται στη μονάδα flash σας και να μην μείνει στο δημόσιο υπολογιστή . Μόλις εκφορτώνονται με επιτυχία , επαναλάβετε τα βήματα 4 και 5 για να αποσυνδέσετε τη μονάδα flash σας .
Η 9

Συνδέστε σας λάμψη οδηγεί πίσω στο προσωπικό σας υπολογιστή και να εκτελέσετε τη διαδικασία συγχρονισμού . Οποιεσδήποτε αλλαγές που κάνατε , ενώ στο δημόσιο υπολογιστή σώθηκαν στη μονάδα flash σας και τώρα θα συγχρονιστούν με το προσωπικό σας υπολογιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα