Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Κατάλογοι των e-reader Hardware

Ο ανταγωνισμός είναι έντονα υποστήριξε στην αγορά e-reader , και τα μεγάλα brand names στον τομέα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ποικιλία των προδιαγραφών , εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει μια επιλογή των e-readers που κυμαίνονται από βασικά μοντέλα επίπεδο εισόδου στο αργότερο, high-end φορητές συσκευές πολυμέσων που ενσωματώνουν περιήγηση στο Web και λογισμικό e -reader . Τα e- books που αγοράζονται στο διαδίκτυο και να κατεβάσει απευθείας στη συσκευή υλικού ή μεταφέρονται στο e-reader μέσω ενός υπολογιστή Mac ή PC . iPad
Η

Η τελευταία προσθήκη στην αγορά των e-reader είναι το iPad της Apple . Η μονάδα ζυγίζει 1,5 κιλά και το ορατό μέγεθος της σελίδας είναι 9,7 ίντσες . Το iPad κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι διαβάσετε e -books , αλλά το πρόγραμμα e-reader της παρέχει καθαρό κείμενο και το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι ρυθμιζόμενο . Η εφαρμογή iBooks έχει μια επιλογή από 15.000 μοναδικούς e - βιβλία για να κατεβάσετε , και το iPad υποστηρίζει χιλιάδες άλλους τίτλους από το online εμπόρους λιανικής πώλησης , έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πρόσβαση στο υλικό ανάγνωση από εξωτερικές πηγές .
Εικόνων Kindle

Amazon ξεκίνησε η πρώτη γενιά Kindle το Νοέμβριο του 2007 , και τις τελευταίες δυνατότητες έκδοσης ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης , και δεν υπάρχει ανάγκη για έναν υπολογιστή για να κατεβάσετε το περιεχόμενο . Περισσότεροι από 390.000 e -books , εφημερίδες και περιοδικά είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα της Amazon στη μορφή του AZW . Kindle δεν είναι συμβατή με άλλες μορφές e-book , αλλά μερικά αρχεία όπως . Txt μπορεί να μεταφερθεί μέσω σύνδεσης USB που θα διαβάσετε στη συσκευή . PDF μπορούν να μετατραπούν μέσω ξεχωριστά διαθέσιμο λογισμικό και να διαβάσετε με τον ίδιο τρόπο . Η τρίτη γενιά Kindle , που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2010 , ζυγίζει 8,7 ουγκιά και έχει ένα πλήρως ρυθμιζόμενο οθόνη 6 ιντσών .

Η Sony Reader Daily Edition
Η

The Sony Reader Daily Edition διαθέτει οθόνη 7 ιντσών και ζυγίζει 7,76 ουγκιές . Το κείμενο μπορεί να προβληθεί σε μια επιλογή έξι μεγέθη και το Sony Reader υποστηρίζει UPUB , PDF , . Txt και μορφές του Word . Η απότομη επίπεδη οθόνη σας επιτρέπει να διαβάσετε e -books κάθετα , οριζόντια ή δύο - σε - ένα - σελίδα σαν ένα ανοιχτό βιβλίο , και 3G ασύρματη πρόσβαση στο Sony Reader κατάστημα σας επιτρέπει να περιηγηθείτε, να αγοράσετε και να κατεβάσετε on-the -go .

Η Nook
Η

Barnes και Nobles «e -reader , το Nook βασίζεται στην πλατφόρμα Android και η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2009 . Το Nook έχει μια τυπική οθόνη 6 ιντσών , ζυγίζει 12,7 ουγκιά και κατέχει 1.500 e -books σε μια στιγμή . Μια εγκατάσταση read -in - store προσφέρει μιας ώρας ελεύθερη ανάγνωση από κάθε e-book στο Barnes and Noble κατάλογο , που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το περιεχόμενο πριν από την αγορά . Τα e- books κατεβάσετε απευθείας στο Nook μέσω του ασύρματου δικτύου 3G , χωρίς την ανάγκη για έναν υπολογιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα