Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Μπορείτε να παίξετε Hulu σε ένα e-reader

; Hulu είναι μια υπηρεσία που παρέχει η παρατήρηση από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε ένα πρότυπο πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Μεγάλο μέρος του περιεχομένου που είναι προσβάσιμο μέσω του Web στον υπολογιστή σας μπορούν να προβληθούν δωρεάν . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hulu Plus , η οποία είναι μια επέκταση αυτής της υπηρεσίας που θα πρέπει να πληρώνουν ένα μηνιαίο τέλος πρόσβασης , για να παρακολουθήσουν επιπλέον περιεχόμενο. Hulu Plus είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο Hulu σε άλλες συσκευές . Hulu Plus είναι διαθέσιμο για συσκευές, συμπεριλαμβανομένων της Sony PlayStation 3 και το Xbox της Microsoft κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών , Internet-enabled τηλεοράσεις , set- top boxes , όπως Roku και iPad και iPhone της Apple . Με όλη αυτή την ποικιλία σε διαθεσιμότητα Hulu , αυτό μπορεί να φαίνεται λογικό ότι θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε Hulu σε ένα e -reader , πάρα πολύ , αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορείς. Hulu Απαιτήσεις
Η

Για να παρακολουθήσετε Hulu βίντεο στον υπολογιστή σας , θα πρέπει να έχετε τα Windows XP ή νεότερο , ένα σχετικά νέο πρόγραμμα περιήγησης στο Web ( Internet Explorer 7 ή νεότερη έκδοση , Firefox 2 ή παραπάνω) και ένα σύστημα ικανό να εκτελεί Adobe Flash Player 10 και JavaScript . Hulu εργάζεται επίσης για το Mac OS 10 ή παραπάνω και Linux . Υπάρχουν μερικές φορητές συσκευές που θα συνεργαστεί με Hulu Plus . Αυτά περιλαμβάνουν το iPad , το iPhone και το iPod Touch .
Εικόνων χαρακτηριστικά του e-readers
Η

Συσκευές γνωστό ως e -readers ή e-book readers είναι φορητές συσκευές κατά κύριο λόγο ως στόχο να επιτρέψει σε σας για να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία . Πολλοί έχουν ασπρόμαυρες οθόνες που γίνονται με μια τεχνολογία που ονομάζεται e-ink , το οποίο έχει ως στόχο να μιμηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο την εμφάνιση μιας τυπωμένης σελίδας και δεν έχουν το τρεμόπαιγμα που συνδέεται με μια οθόνη βίντεο χρώματος , όπως βρίσκεται στα περισσότερα smartphones και συσκευές tablet . Οι περισσότεροι e-readers δεν έχετε ένα πλήρως λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης στο Web και δεν είναι σε θέση να παίζει βίντεο . Παραδείγματα τέτοιων συσκευών είναι το Amazon Kindle , το Nook και διάφορα μοντέλα e-reader της Sony .

Η Γιατί δεν λειτουργεί
Η

Η Hulu λόγο δεν λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές είναι ότι απλά δεν έχουν τις απαιτήσεις συστήματος για να τρέξει . Η οθόνη μαύρο -άσπρο-και δεν ανανεώνει με το ποσοστό που απαιτείται για το βίντεο . Η τεχνολογία e-reader δεν υποστηρίζει βίντεο Flash, το οποίο είναι ένας άλλος λόγος που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε Hulu σε ένα e -reader .
Εικόνων Εναλλακτικές
Η

Στον κόσμο μας συνεχώς μεταβαλλόμενη τεχνολογία , υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείτε να βασίζεστε. Το ένα είναι ότι αν περιμένετε λίγο , τα πράγματα θα αλλάξουν . Και ένα άλλο είναι ότι τη στιγμή που θα καταλήξουμε με τους ορισμούς για συγκεκριμένες κατηγορίες της τεχνολογίας , μια νέα συσκευή θα έρθει που δεν ταιριάζουν απόλυτα σε κάποιο από αυτά . Έτσι, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξέρουμε τι ένα e -reader είναι , και ότι ταιριάζει με τα κριτήρια που αναφέρονται ανωτέρω , οι e-readers που γίνονται που αποτελούν μέρος e-reader και τον υπολογιστή tablet μέρος . Αυτές οι συσκευές έχουν ένα μικρό παράγοντα μορφής που είναι εύκολο να κρατήσει στο χέρι σας και διαθέτουν εφαρμογές που θα εμφανίσει e - βιβλία και εφαρμογές που θα παίξει το βίντεο . Παραδείγματα αυτών των συσκευών είναι το Nook Color και το Kindle Fire . Αν και αυτές οι συσκευές είναι σε θέση να παίξει το βίντεο , δεν μπορεί να παίξει βίντεο Hulu , χωρίς κάποιο είδος αμυχή ή ρίζα , η οποία πιθανότατα θα ακυρώσει την εγγύηση του προϊόντος και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν συνιστάται από τον κατασκευαστή .
Εικόνων
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα