Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Desktop υπολογιστές

Προδιαγραφές προϊόντος για το A1600N HP Pavilion

Hewlett - Packard (HP ), έχει ηγετική θέση στην τεχνολογία των υπολογιστών για πολλά χρόνια . Γραμμή του Pavilion Media Centers βοήθησε να αυξηθεί η χρήση των προσωπικών υπολογιστών , όπως τα κέντρα διασκέδασης στο σπίτι . Η σειρά a1600n της γραμμής Pavilion κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2006 , και ήρθε με πολλές multimedia εφαρμογές λογισμικού προεγκατεστημένο . Απόδοση στοιχεία

Το HP Pavilion a1600n χρησιμοποιεί ένα motherboard Asus A8M2N - LA . Η μητρική πλακέτα περιέχει Athlon 64 X2 ( W ) 3800 + επεξεργαστή που ρολόγια σε ταχύτητες από 2,0 GHz . Έρχεται προσυσκευασμένα με 1GB μνήμης 240 - pin DDR2 SDRAM , αλλά μπορεί να αναβαθμιστεί μέχρι 4GB .
Εικόνων Δίσκοι
Η

αποθήκευσης για την a1600n HP είναι ένα 200GB Serial Advanced Technology συνημμένο ( SATA ) μονάδας που υποστηρίζει 7.200 περιστροφές ανά λεπτό . Έχει επίσης ένα 16x DVD-R/RW Lightscribe δίσκου για την ανάγνωση και τη γραφή δίσκους , τόσο στο single - και dual-layer μορφές . Η δυνατότητα Lightscribe επιτρέπει την κίνηση στο λέιζερ - etch εικόνες στην κορυφή των ειδικών δίσκων .

Η Interfaces
Η

Η a1600n συνδέεται με τα δίκτυα που χρησιμοποιούν είτε το πρότυπο 56Kbps modem ή 10 /100 Base - T Ethernet θύρα δικτύου . Ο ήχος που παράγεται από ένα Realtek ALC 888 chipset και έξοδος βίντεο είναι ενσωματωμένη στη μητρική πλακέτα . Επίσης, έρχεται με μια συσκευή ανάγνωσης πολλών καρτών που υποστηρίζει όλα τα σημαντικά είδη καρτών μνήμης, όπως Secure Digital ( SD ) και Compact Flash I και II.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα