Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

Διαστάσεις της Radeon 4850 κάρτα

Ως κάρτες γραφικών πήρε όλο και πιο ισχυρό , που επίσης πήρε όλο και μεγαλύτερων . Στα παλιά τα χρόνια θα μπορούσατε να αγοράσετε μια κάρτα γραφικών και να το βάλετε στον υπολογιστή σας , με τις μόνες σκέψεις είναι το πόσο θέλετε να πληρώσετε και τι απόδοση στο επίπεδο που ήθελε . Με τις κάρτες βίντεο του σήμερα , θα πρέπει επίσης να εξετάσει το φυσικό μέγεθος της κάρτας , επειδή μερικές κάρτες είναι πολύ μεγάλα για να χωρέσουν σε πολλές περιπτώσεις υπολογιστών . Η ATI Radeon HD 4850 είναι μια μεσαίου μεγέθους κάρτα επιδόσεις επιπέδου. ATI HD 4850
Η

της ATI Radeon HD 4850 είναι μια αρκετά ισχυρή κάρτα γραφικών , είτε με 512 MB ή 1 GB μνήμης DDR3 ή DDR4 ενσωματωμένη μνήμη με μια διεπαφή μνήμης 256 -bit . Είναι DirectX 10.1 συμβατό και υποστηρίζει πολλές οθόνες . ATI παράγει τις δικές της εκδοχές της για την HD 4850 και πωλεί μονάδα επεξεργασίας γραφικών της σε άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν τις δικές τους εκδόσεις της κάρτας . Ως εκ τούτου , υπάρχουν αρκετές επαναλήψεις της HD 4850 .
Εικόνων Dual και Single -slot
Η

Ένα από τα δύο πιο σημαντικά ζητήματα κατά την αγορά ενός HD 4850 είναι κατά πόσον είναι μια κάρτα διπλής ή μονής σχισμής . Μια κάρτα dual-slot θα σας αρνηθεί τη χρήση του slot motherboard ακριβώς κάτω από την υποδοχή στην οποία θα τοποθετήσετε την κάρτα . Κάρτες dual-slot είναι περίπου 2 1/2 ίντσες παχύ . Κάρτες Single - slot είναι 1 3/4 ίντσες παχύ . Αυτή η μέτρηση είναι συνήθως μόνο ένα θέμα , όταν έχετε κάποιο είδος της κάρτας - όπως μια κάρτα ήχου - . Τοποθετημένο στην υποδοχή που βρίσκεται δίπλα στην υποδοχή της κάρτας βίντεο PCIe X16 και συνήθως μπορεί να καθοριστεί από τη μετακίνηση του παραβάτη κάρτα σε μια άλλη υποδοχή < br > εικόνων
Μήκος
Η

μήκος είναι το μεγάλο πρόβλημα που οι άνθρωποι τρέχουν κατά την αγορά μια νέα κάρτα γραφικών . Πολλές κάρτες είναι απλά πάρα πολύ μεγάλη για να χωρέσει σε πολλές των περιπτώσεων ο υπολογιστής . Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως ο σκληρός δίσκος τοποθετείται σε μια θέση θα αποκρούσει το μακρινό κάρτα βίντεο . Αυτό μπορεί να διορθωθεί με τη μετακίνηση του σκληρού δίσκου σε άλλη υποδοχή στο σκληρό δίσκο κλουβί . Ορισμένες κάρτες είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και με το σκληρό δίσκο έξω από το δρόμο , θα χτυπήσει το κλουβί . Η HD 4850 έχει μέγιστο μήκος από 9 1 /2 ίντσες .
Εικόνων Ύψος
Η

Ύψος είναι ένα μη-ζήτημα εξαιτίας του τρόπου με PCIe και άλλες κάρτες αποδίδουν σας μητρική πλακέτα και περίβλημα του υπολογιστή . Αυτοί δεν θα είναι υψηλότερη από την πλάκα τοποθέτησης περίπτωση . Απλά για την αναφορά , η HD 4850 είναι 4 ίντσες ψηλό ? Η διάσταση αυτή δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο για την στερέωση της κάρτας . Το καλύτερο πράγμα που κάνει για την ειρήνη του μυαλού είναι να μετρήσει την περίπτωσή σας , στη συνέχεια, ελέγξτε τις διαστάσεις του συγκεκριμένου HD 4850 που θέλετε να αγοράσετε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα