Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Εκτυπωτές

Αδελφός 2040 Αντιμετώπιση προβλημάτων

Το Brother HL - 2040 είναι ένας εκτυπωτής λέιζερ μονόχρωμη χτίστηκε για το σπίτι ή μικρό γραφείο χρήση και κυκλοφόρησε το 2006 . Το 2040 θα είναι, κατά καιρούς , δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε , απαιτείται μια διόρθωση από το χρήστη . Αν δυσλειτουργίες του εκτυπωτή σας , να αντιμετωπίσετε το μηχάνημα και προσπαθήστε να διορθώσετε τα προβλήματα μόνοι σας προτού το 2040 εξυπηρετούνται . Κοινή Λύσεις
Η

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με το 2040 που έχουν κοινές λύσεις . Στις περισσότερες περιπτώσεις , μέρος της εγκατάστασης του εκτυπωτή έχει ξεχαστεί ή παρακάμπτονται , και αυτό εμποδίζει τον εκτυπωτή από την κανονική λειτουργία . Πρώτον , βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο ρεύματος είναι συνδεδεμένο με ασφάλεια τόσο στον εκτυπωτή όσο και σε πρίζα που λειτουργεί . Αυτή είναι η πιο κοινή αιτία των προβλημάτων τροφοδοσίας ρεύματος του εκτυπωτή και πρέπει να ελεγχθεί οποιαδήποτε στιγμή δυσλειτουργίες του εκτυπωτή σας .

Συνέχεια, ελέγξτε ότι όλα τα ταινία συσκευασίας έχει αφαιρεθεί από τον εκτυπωτή . Η ταινία συσκευασίας τοποθετείται σε μέρη στο εσωτερικό του εκτυπωτή , καθώς και στο εξωτερικό , ώστε να είναι σίγουρος για να ανοίξετε τον εκτυπωτή και ελέγξτε το εσωτερικό .

Βεβαιωθείτε ότι η κασέτα γραφίτη και μονάδα τυμπάνου έχουν τοποθετηθεί σωστά στον εκτυπωτή και βεβαιωθείτε το μπροστινό κάλυμμα είναι κλειστό. Ανοίξτε το δίσκο χαρτιού και βεβαιωθείτε ότι το χαρτί έχει τοποθετηθεί σωστά .

Τέλος , βεβαιωθείτε ότι όλα τα καλώδια σύνδεσης από τον εκτυπωτή με τον υπολογιστή είναι συνδεδεμένο και με ασφάλεια.
Εικόνων Χαρτί Jam
Η

το χαρτί μπορεί να μπλοκάρει σε διάφορες περιοχές στο 2040 . Πρώτα, ανοίξτε το δίσκο χαρτιού και τραβήξτε έξω το μπλοκαρισμένο χαρτί . Πιάστε τις δύο γωνίες του χαρτιού και τραβήξτε προς τα πάνω κατά την απεμπλοκή από την περιοχή του δίσκου χαρτιού . Στη συνέχεια , ανοίξτε το μπροστινό κάλυμμα και αφαιρέστε τη μονάδα τυμπάνου αργά . Εάν υπάρχει εμπλοκή στη μονάδα τυμπάνου , το χαρτί θα πρέπει να τραβήξει έξω όταν τραβάτε τη μονάδα τυμπάνου προς τα έξω .

Αν ακόμα δεν έχετε βρει την εμπλοκή , ανοίξτε το πίσω κάλυμμα του εκτυπωτή και τραβήξτε την καρτέλα προς τα κάτω . Αφαιρέστε το μπλοκαρισμένο χαρτί στην περιοχή της μονάδας φούρνου του εκτυπωτή . Στη συνέχεια , κλείστε το πίσω κάλυμμα και αφαιρέστε το τόνερ και αφαιρέστε τυχόν χαρτί από τη μονάδα τυμπάνου .

Όταν είναι απενεργοποιημένο το χαρτί , αντικαταστήστε όλα τα εξαρτήματα του εκτυπωτή . Βεβαιωθείτε ότι κατά την αφαίρεση του χαρτιού που έχετε αφαιρέσει οποιοδήποτε άρπαξαν κομμάτια που μπορεί να κολλήσει . Αν κάποιο χαρτί στον εκτυπωτή θα μπορούσε να προκαλέσει και άλλη εμπλοκή ή βλάβη στον εκτυπωτή .

Η μηνύματα λάθους
Η

Το 2040 μπορεί να επιστρέψει μέχρι και 15 διαφορετικά μηνύματα λάθους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκτύπωσης . Πολλά από αυτά τα μηνύματα λάθους έχουν προφανείς λύσεις . Για παράδειγμα , εάν λάβετε το μήνυμα λάθους " Cover είναι Open, " ξέρετε ότι θα πρέπει να κλείσετε το μπροστινό κάλυμμα . Άλλα λάθη , όπως " Εκτύπωση Υπέρβαση , « είναι πιο δύσκολο να κατανοήσουν και να έχουν πολλαπλές λύσεις για να διορθώσετε το πρόβλημα . Το εγχειρίδιο για τις 2040 καταλόγους όλων των δυνητικών μηνύματα λάθους ενδέχεται να εμφανιστεί κατά την εκτύπωση και τα κατάλληλα μέτρα για να διορθώσει τα προβλήματα . Κατεβάστε το εγχειρίδιο (σύνδεσμος βρίσκεται στο Resources ) και κρατήστε ένα αντίγραφο των λύσεων μήνυμα λάθους βρίσκεται κοντά στον εκτυπωτή σας . Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και την απογοήτευση στο μέλλον .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα