Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Εκτυπωτές

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων του HP Deskjet D4360

Η D4360 HP Deskjet είναι ένα έγχρωμο εκτυπωτή inkjet . Όταν εμφανίζονται προβλήματα, αναζητούν απλές λύσεις . Ο εκτυπωτής ενδέχεται να εμφανίσει ένα μήνυμα σφάλματος για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το πρόβλημα , ή μπορεί να υπάρχουν και άλλοι , προφανή προβλήματα , όπως εμπλοκή χαρτιού . Είναι πάντα αξίζει την αντιμετώπιση προβλημάτων του εκτυπωτή στον εαυτό σας πριν κάνετε μια δυνητικά ακριβά κλήση υπηρεσίας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Μπατονέτα
αποσταγμένο νερό
μελάνης

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
ρεύματος και προβλήματα εγκατάστασης
Η

1 Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής καλώδιο τροφοδοσίας είναι συνδεδεμένο σε μια ηλεκτρική πρίζα , και είναι σταθερά συνδεδεμένο με τον εκτυπωτή . 2

Πατήστε το κουμπί "ΟΝ" .
εικόνων 3

Ελέγξτε ότι η καλώδιο USB συνδέεται απευθείας από τον υπολογιστή στον εκτυπωτή , χωρίς τη χρήση ενός διανομέα USB .
Η

4 κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο για το πρόγραμμα anti-virus σας . Στο περιβάλλον , επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή για να μετατρέψει το πρόγραμμα .
5

Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του τείχους προστασίας σας . Αυτό μπορεί να είναι η ίδια εικόνα όπως anti-virus πρόγραμμα σας . Επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή για να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας .
Η

6 Αποσυνδέστε το καλώδιο USB , τοποθετήστε το CD με το λογισμικό του εκτυπωτή και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εγκαταστήσετε ξανά το λογισμικό .
Η 7

κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο για το πρόγραμμα anti-virus σας . Στο περιβάλλον , επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα για .
8

Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του τείχους προστασίας σας . Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή για να ενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας .
Εικόνων εμπλοκών χαρτιού
Η 9

Απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας .
Η 10

πιέστε τη λαβή προς τα δεξιά του πίσω θύρα πρόσβασης , και τραβήξτε την πόρτα ανοιχτή .
Η 11

Τραβήξτε απαλά για να αφαιρέσετε το μπλοκαρισμένο χαρτί . Κλείστε τη θύρα πρόσβασης σταθερά . Stuck
εικόνων εργασίας εκτύπωσης σε ουρά
Η 12

βρείτε τις " Εκτυπωτές " ή " Εκτυπωτές και φαξ" στον υπολογιστή . Βεβαιωθείτε ότι το εικονίδιο του εκτυπωτή έχει ένα σημάδι δίπλα σε αυτό , και ότι η D4360 HP Deskjet έχει οριστεί ως προεπιλογή ή τον τρέχοντα εκτυπωτή .
Η 13

Εάν υπάρχουν πολλά εικονίδια του ίδιου του εκτυπωτή , διαγράψτε το επιπλέον εικονίδια .
Η 14

Ανοίξτε το " Εργαλεία διαχείρισης " φάκελο στον υπολογιστή . Κάντε διπλό κλικ στο " Print Spooler . " Κάντε κλικ στο κουμπί "Stop " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Start" για να επαναφέρετε τη διαδικασία εκτύπωσης.
Εικόνων Προβλήματα Cartridge για εκτυπωτές

15

Ανοίξτε το κάλυμμα του εκτυπωτή . Περιμένετε μέχρι ο φορέας των δοχείων μελάνης μετακινείται προς τα δεξιά πλευρά του εκτυπωτή .
Τετάρτη 16

Πιέστε προς τα κάτω το δοχείο μελάνης τριών χρωμάτων και βγουν από τη μεταφορά .
Η 17

Κλείστε το κάλυμμα του εκτυπωτή . Εάν επιλυθεί το σφάλμα , το πρόβλημα είναι με το δοχείο μελάνης τριών χρωμάτων . Εάν το σφάλμα παραμένει, αντικαταστήστε το δοχείο μελάνης τριών χρωμάτων , στη συνέχεια, επαναλάβετε τα βήματα 1 και 2 για το δοχείο μαύρης μελάνης .
Η 18

Ελέγξτε τις ηλεκτρικές επαφές του δοχείου και μεταφορά και αφαιρέστε τυχόν προφανή συντρίμμια . Καθαρίστε τις επαφές χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα και αποσταγμένο νερό .
Η 19

Εάν το πρόβλημα παραμένει , αντικαταστήστε την κασέτα πρόβλημα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα