Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Εκτυπωτές

Τύποι Εκτυπωτές Διαθέσιμο

Εάν είστε στην αγορά για ένα νέο εκτυπωτή , είναι σημαντικό να εξετάσουμε όλες τις διαθέσιμες ποικιλίες σήμερα . Ορισμένοι κατασκευαστές σχεδιάζουν εκτυπωτές ειδικά για την αγορά των επιχειρήσεων και των εταιρικών χρηστών , ενώ άλλες στοχεύουν τους εκτυπωτές σε μεμονωμένους ιδιοκτήτες του υπολογιστή . Η κατανόηση των διαφόρων τύπων των εκτυπωτών στην αγορά είναι πιο εύκολο να βρείτε το σωστό για τις ανάγκες σας . Εκτυπωτές Inkjet
Η

εκτυπωτές Inkjet είναι μια κοινή επιλογή για την εγχώρια αγορά , δεδομένου ότι τείνουν να είναι τόσο φθηνή και εύκολη στη χρήση . Inkjet εκτυπωτές χρησιμοποιούν μια σειρά από δοχεία μελάνης για να παράγουν την παραγωγή τους . Ορισμένοι εκτυπωτές χρησιμοποιούν μια κασέτα ασπρόμαυρης εκτύπωσης και μια κασέτα χρώματος που παράγει όλα τα χρώματα , ενώ άλλοι χρησιμοποιούν μια κασέτα ασπρόμαυρης εκτύπωσης και ξεχωριστά δοχεία χρωμάτων για κυανό , ματζέντα και κίτρινο , που αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν άλλα χρώματα . Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης , οι περισσότεροι εκτυπωτές inkjet συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω της θύρας USB , αλλά ορισμένα παλαιότερα εκτυπωτές στυλ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μια παράλληλη σύνδεση θύρας .
Εικόνων Εκτυπωτές Laser
Η

οι εκτυπωτές λέιζερ είναι κοινά με τις επιχειρήσεις , αλλά και μια σειρά από εκτυπωτές χαμηλού κόστους λέιζερ είναι διαθέσιμες για κάθε αγορά , καθώς και . Μικρό και φθηνό εκτυπωτές λέιζερ συνήθως εκτυπώνονται μόνο σε μαύρο και άσπρο , αλλά ορισμένα από τα μεγαλύτερα και πιο ακριβά εκτυπωτές λέιζερ παράγουν επίσης πλήρη απόδοση χρωμάτων . Laser εκτυπωτές χρησιμοποιούν σφραγισμένα δοχεία γραφίτη να παράγουν εκτυπώσεις τους ? Είτε ένα ενιαίο δοχείο μαύρης μελάνης για το μαύρο -άσπρο-και εκτυπωτές ή περισσότερες κασέτες χρώματος για έγχρωμους εκτυπωτές laser
, Φωτογραφία Εκτυπωτές
<. br >

εκτυπωτές φωτογραφιών παράγουν αντίγραφα των ψηφιακών φωτογραφιών , και οι δύο επιχειρήσεις και ιδιώτες χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο του εκτυπωτή . Οι εκτυπωτές φωτογραφιών για την μεμονωμένη αγορά τείνουν να είναι μικρότερα και χαμηλότερες τιμές , ενώ τα αυτά που έχουν σχεδιαστεί για εμπορικούς φωτογράφους είναι μεγαλύτερα , πιο γρήγορα και πιο εξελιγμένα . Ορισμένοι εκτυπωτές φωτογραφιών περιλαμβάνουν ενσωματωμένες συσκευές ανάγνωσης που δέχονται κάρτες μνήμης και εμφανίζονται μικρογραφίες της κάθε εικόνας . Άλλοι εκτυπωτές φωτογραφιών περιλαμβάνουν αποβάθρες φωτογραφική μηχανή που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν φωτογραφικές μηχανές τους απευθείας στον εκτυπωτή , χωρίς την ανάγκη για έναν υπολογιστή . Αν και πολλοί εκτυπωτές φωτογραφιών χρησιμοποιούν δοχεία μελάνης παρόμοια στο σχεδιασμό με inkjet εκτυπωτή φυσίγγια , κατά τη στιγμή της δημοσίευσης , ορισμένοι κατασκευαστές έχουν παράγει μοντέλα inkless πιο συμπαγές μέγεθος .
Εικόνων εκτυπωτές ετικετών
Η

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν συνήθως εκτυπωτές ετικετών για ειδικές εφαρμογές , όπως η εκτύπωση ετικετών barcode και ετικέτες αποστολής . Μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες , όπως η FedEx και η UPS , συχνά παρέχουν επιχειρήσεων-πελατών τους με ειδικά εκτυπωτές ετικετών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να επεξεργαστεί τις αποστολές τους πιο αποτελεσματικά και να κάνουν τη χρέωση . Αυτοί οι εκτυπωτές συνήθως αποδίδουν στη θύρα USB του υπολογιστή , και την ενσωμάτωση με την εξειδικευμένη ναυτιλιακή ή barcode λογισμικό που έχει φορτωθεί σε αυτόν τον υπολογιστή .
Εικόνων Εκτυπωτές Dot Matrix
Η

Η χρήση εκτυπωτές dot matrix δεν είναι κοινή, όπως ήταν κάποτε , αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε αυτές τις παλιές μονάδες σε πολλά σχολεία και επιχειρήσεις . Dot matrix εκτυπωτές χρησιμοποιούν ένα ειδικό τύπο χαρτιού με τρύπες σε κάθε πλευρά . Αυτές οι τρύπες ταιριάζουν πάνω από τις πλευρές του εκτυπωτή και ο εκτυπωτής τραβά κάθε φύλλο μέσα όπως εκτυπώνει . Δεδομένου ότι το χαρτί έχει διατρήσεις , οι επιχειρηματίες μπορούν να κόψετε τις σελίδες που χρειάζονται . Εκτυπωτές dot matrix ισχύουν μελάνι στην εκτύπωση μέσω καρφίτσες σε μια κινούμενη κεφαλή εκτύπωσης εντυπωσιακή έναντι μελάνης καλύπτονται κορδέλα , παρόμοια με μια γραφομηχανή .
Εικόνων Εκτυπωτές Πολυμηχανήματα
Η

εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών συνδυάζει τις δυνατότητες ενός εκτυπωτή , σαρωτή και αντιγραφικό σε μία ενιαία μονάδα . Ορισμένοι εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών λειτουργούν επίσης ως συσκευές φαξ . Αυτός ο σχεδιασμός εξοικονομεί χώρο στο γραφείο και τα χρήματα , δεδομένου ότι είναι συχνά φτηνότερο για να αγοράσει μια ενιαία μονάδα από το να αγοράσουν πολλά μηχανήματα για κάθε σκοπό . Πολλοί εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών είναι επίσης inkjet εκτυπωτές .
Εικόνων Φορητοί εκτυπωτές
Η

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης , την πτώση των τιμών και η ευρεία διαθεσιμότητα των ασύρματων δικτύων έχει κάνει ασύρματων εκτυπωτών μια λογική επιλογή για πολλούς καταναλωτές . Wireless εκτυπωτές συνδεθείτε σε ένα υπάρχον ασύρματο δίκτυο και χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για να μεταδίδουν τα δεδομένα τους από ένα συνδεδεμένο σταθμό εργασίας στον εκτυπωτή . Wireless εκτυπωτές έρχονται σε μια ποικιλία μορφών , συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών inkjet , εκτυπωτές μαύρο και άσπρο laser και έγχρωμους εκτυπωτές laser .
Εικόνων Plotters
Η

Τα επιστημονικά και εκπαιδευτικά πεδία συχνά χρησιμοποιούν ειδικά σχεδιασμένα εκτυπωτές ονομάζεται plotters . Plotters χρησιμοποιήστε τις εντολές από έναν υπολογιστή και μια συνδεδεμένη στυλό για να δημιουργήσουν εικόνες που μεταφέρουν στον εκτυπωτή . Αυτές οι αποδόσεις είναι χρήσιμα για τους επιστήμονες , μηχανικοί και άλλοι που πρέπει να δείτε μια σαφή εικόνα των υπό συζήτηση θέματα . Πολλοί σχεδιαστές χρησιμοποιούν τα μελανοδοχεία παρόμοια με εκτυπωτές inkjet .
Εικόνων Wireless Εκτυπωτές
Η

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης , την πτώση των τιμών και η ευρεία διαθεσιμότητα των ασύρματων δικτύων έχει κάνει ασύρματων εκτυπωτών μια λογική επιλογή για πολλούς καταναλωτές. Wireless εκτυπωτές συνδεθείτε σε ένα υπάρχον ασύρματο δίκτυο και χρησιμοποιούν ραδιοκύματα για να μεταδίδουν τα δεδομένα τους από ένα συνδεδεμένο σταθμό εργασίας στον εκτυπωτή . Wireless εκτυπωτές έρχονται σε μια ποικιλία μορφών , συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών inkjet , εκτυπωτές μαύρο και άσπρο laser και έγχρωμους εκτυπωτές laser .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα