Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Εκτυπωτές

Πώς να εγκαταστήσετε ένα HP Wireless 6980

Το HP 6980 εκτυπωτή inkjet έρχεται με ενσωματωμένη ασύρματη λειτουργία , ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εκτυπωτή , χωρίς απευθείας σύνδεση με έναν υπολογιστή . Η HP 6980 χρησιμοποιεί το δίκτυο Wireless- G , το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να το συνδυάσετε με ένα router Wireless- G για να συνειδητοποιήσουν τις πιο γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης . Το HP 6980 μπορεί να εκτυπώσει έως 36 σελίδες ανά λεπτό , αν και το ποσοστό αυτό επηρεάζεται από την ασύρματη ταχύτητα του δικτύου σας και τους τύπους των εγγράφων που εκτυπώνετε . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
HP 6980 CD εγκατάστασης
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το CD εγκατάστασης του HP 6980 στη μονάδα δίσκου του υπολογιστή σας . Ο οδηγός εγκατάστασης θα ξεκινήσει αυτόματα , ανοίγοντας ένα παράθυρο διαλόγου . 2

Κάντε κλικ στο " Install ". Κάντε κλικ στο κουμπί " Next" στην αρχική οθόνη ρύθμισης .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Next " για να συνεχίσετε το παρελθόν σελίδα προειδοποίησης που εμφανίζεται από τον οδηγό . Επιλέξτε τη ρύθμιση ενημερωμένη έκδοση που προτιμάτε . Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα να ελέγχει για ενημερώσεις αυτόματα ή μπορείτε να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
Η

4 Επιλέξτε "Recommended" και κάντε κλικ στο " Next". Κάντε κλικ στο κουμπί "Συμφωνώ ". Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
5

Επιλέξτε τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε τον εκτυπωτή με τον υπολογιστή σας και αν θα χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB ή ένα καλώδιο δικτύου . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
Η 6

Συνδέστε τον εκτυπωτή με τον υπολογιστή σας . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next" και "Finish" για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα