Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Περιφερειακά Υπολογιστών

Πώς μπορώ να δημιουργήσει Δύο Home Υπολογιστές στο Διαδίκτυο

; Εάν έχετε περισσότερους από έναν υπολογιστές στο σπίτι σας --- και τα περισσότερα σπίτια αυτές οι μέρες --- μπορείτε να την παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών Internet σε όλους τους χρήστες του υπολογιστή σας σε μια ποικιλία τρόπους . Ευτυχώς , μερικές από αυτές τις λύσεις απαιτούν μεγάλη γνώση ή δεξιότητα σε υπολογιστές ή δικτύωσης . Θα πρέπει να έχουν ευρυζωνική υπηρεσία που παρέχεται στο σπίτι σας , είτε μέσω του παροχέα σας τηλέφωνο , το φορέα παροχής καλωδιακής τηλεόρασης , δορυφορική εταιρεία ή μέσω ενός ασύρματου " κάρτα του αέρα . " Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
υπηρεσία Broadband Internet Ξενοδοχεία Ethernet Cat 5 καλώδια
Router ή hub (προαιρετικό )
κάρτα Air router ( προαιρετικά)
Ασύρματο router ( προαιρετικά)
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Ανάπτυξη ευρυζωνικών μόντεμ ικανότητα λιμάνι σας. Πολλοί μέσω τηλεφώνου ή καλωδιακή τηλεόραση συστήματα που βασίζονται στο Διαδίκτυο παρέχουν μόνο ένα βύσμα για τη σύνδεση ενός υπολογιστή με το ευρυζωνικό μόντεμ μέσω ενός " σκληρού " καλώδιο Ethernet . Μπορείτε να δημιουργήσετε πρόσθετες θύρες σύνδεσης Ethernet με την αγορά ενός router πολλαπλών ή διανομέα . Συνδέστε το μόντεμ υπηρεσία σας με το router και το σήμα Internet διανέμεται στις άλλες θύρες Ethernet . Στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδια Ethernet από τα λιμάνια αυτά σε άλλες τοποθεσίες σε όλο το σπίτι σας, όπως ένα σκληρό - ενσύρματη λύση . 2

Μετατροπή τρέχον σήμα ευρυζωνική σας στο ασύρματο . Αυτό θα επεκτείνει την υπηρεσία σε άλλους φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές στο σπίτι . Αγοράστε ένα ασύρματο δρομολογητή και συνδέστε το modem υπηρεσία σας . Χρησιμοποιήστε ένα laptop ενσωματωμένο προσαρμογέα ασύρματου δικτύου , ή να εγκαταστήσετε ένα ασύρματο προσαρμογέα PCI σε ένα desktop μηχάνημα , για να πάρει το σήμα Wi - Fi σε όλο το σπίτι σας . Χρησιμοποιήστε έναν αναμεταδότη Wi - Fi ή αναμνηστική κεραία για την ενίσχυση ή την επέκταση του σήματος Wi - Fi σε όλη μεγαλύτερες αποστάσεις στην ιδιοκτησία σας .
Εικόνων 3

Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό router κάρτα του αέρα , ή διανομέα κάρτα του αέρα , να μετατρέψετε ένα σήμα USB κάρτα του αέρα σε ένα σήμα Wi - Fi . Οι δρομολογητές είναι αποτελεσματικές στην καθιστώντας δυνατή να μοιραστεί το σήμα από ένα κυτταρικό κάρτα του αέρα . Φυσικά , όπως συμβαίνει με όλες τις κάρτες αέρα , η ισχύς του σήματος Wi - Fi εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την ισχύ του σήματος του κινητού τηλεφώνου η κάρτα του αέρα λαμβάνει . Αν έχετε ανώμαλος κινητό τηλέφωνο ή τη λήψη κάρτα του αέρα στο σπίτι σας , η κάρτα του αέρα router κέντρου μπορεί να μην λειτουργεί τόσο καλά .
Η 4

Καλέστε την υπηρεσία παροχής Internet για τεχνική βοήθεια . Σε ορισμένες περιπτώσεις , του παρόχου ευρυζωνικών υπηρεσιών σας ενδέχεται να περιορίζουν τον αριθμό των υπολογιστών που μπορούν να καταγραφούν με μια διεύθυνση IP για τη συνδρομή του router σας . Συνήθως, η εταιρεία μπορεί να ρίξει απλά ένα διακόπτη στο κέντρο ελέγχου της να επιτρέψει σε περισσότερους από έναν υπολογιστή για να λειτουργήσει το μόντεμ ταυτόχρονα .
5

Απενεργοποιήστε προϊόντα λογισμικού τείχους προστασίας στους υπολογιστές πριν από την εγκατάσταση οποιαδήποτε από αυτές τις προτεινόμενες μέθοδοι για την εκτύπωση διπλής όψης ευρυζωνικές συνδέσεις . Αν έχετε να κάνετε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις ή αλλαγές στην εγκατάσταση των Windows στην ενότητα "Συνδέσεις Δικτύου" ή " Επιλογές Internet ", να είστε βέβαιος να "Apply" τις αλλαγές και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας πριν από τη δοκιμή για συνδέσεις στο Διαδίκτυο .
Η

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα