Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Περιφερειακά Υπολογιστών

Πώς να κλωνοποιήσουν ένα σκληρό δίσκο μέσω δικτύου

Κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σκληρό σας δίσκο , ο προορισμός για το αρχείο back-up θα πρέπει να είναι μια ασφαλής τοποθεσία . Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι είναι κοινά για back- ups , αλλά μπορεί να αποτύχει ή να καταστραφεί. Η κλωνοποίηση ενός σκληρού δίσκου στον server της εταιρείας ή κοινόχρηστη μονάδα δίσκου δικτύου είναι μια καλή επιλογή για τις ευαίσθητες πληροφορίες . Windows 7 Professional ή Ultimate σειρά περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη εφεδρική λύση για την κλωνοποίηση μέσω ενός δικτύου . Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ασφαλή σύνδεση μέσω W - Fi , Ethernet ή κατά προτίμηση , με το ίδιο δίκτυο , όπου το κόβω προορισμού βρίσκεται . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη " στη γραμμή εργαλείων των Windows και επιλέξτε " Πίνακας Ελέγχου". 2

Επιλέξτε " Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή σας " κάτω από το "System και Ασφάλεια " ενότητα .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο" Δημιουργία ειδώλου συστήματος " από την αριστερή στήλη .
Η 4

Επιλέξτε " σε μια θέση δικτύου " στη το νέο παράθυρο και πατήστε "Επιλογή ".
5

Πληκτρολογήστε τη θέση του διακομιστή στο "location δίκτυο " παράθυρο , ή επιλέξτε " Αναζήτηση " για να δείτε μια λίστα με τους διαθέσιμους διακομιστές και δίσκους που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο . Επιλέξτε έναν προορισμό και κάντε κλικ στο " OK".
Η

6 Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για την επιλεγμένη μονάδα δίσκου δικτύου , εάν οι πιστοποιήσεις που απαιτούνται . Κάντε κλικ στο " OK" και στη συνέχεια " Next".
Η 7

Επανεξέταση ρυθμίσεις σας στην τελευταία σελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη λήψης αντιγράφων ασφαλείας . " Η διαδικασία back-up θα ξεκινήσει , λαμβάνοντας αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί . Χρονικό διάστημα για το back-up θα ποικίλει ανάλογα με την ποσότητα των αρχείων στο σκληρό σας δίσκο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα