Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Περιφερειακά Υπολογιστών

Πώς να παίξετε μια Dell Computer Inspirion Μέσα από μια τηλεόραση

Inspiron είναι το όνομα που δίνεται σε μια σειρά από φορητούς υπολογιστές Dell απευθύνονται στο σπίτι καταναλωτική αγορά . Για να αυξήσει την ευελιξία του υπολογιστή και επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν βίντεο μέσω τηλεοράσεις τους , πολλοί Inspirons διαθέτουν θύρα S-video . Όταν συνδυάζεται με ένα καλώδιο προσαρμογέα βίντεο , αυτή η θύρα επιτρέπει οποιαδήποτε τηλεόραση με το πρότυπο σύνθετα εισόδους βίντεο για να συνδεθεί με τον υπολογιστή . Μια συνδεδεμένη τηλεόραση αντικατοπτρίζει οθόνη του υπολογιστή , και επιτρέπει στα προγράμματα , τα παιχνίδια και τα μέσα ενημέρωσης για να παίξει σε μεγάλο φορμά . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Dell Inspiron
καλώδιο προσαρμογέα οθόνης Dell
καλώδιο ήχου της Dell στερεοφωνικό σύνθετο

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Βεβαιωθείτε ότι τόσο το Inspiron φορητό υπολογιστή και την τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη . Εντοπίστε τη θύρα S -video από την πλευρά του υπολογιστή . Αυτό είναι ένα στρογγυλό , μαύρο λιμάνι επισημαίνονται με ένα εικονίδιο τηλεόραση . Συνδέστε το καλώδιο του προσαρμογέα TV , συσκευάζονται με την Dell , στο πλαίσιο αυτό, S -video . 2

Συνδέστε ένα καλώδιο composite video από αρσενικό σε αρσενικό με τη θύρα βίντεο του προσαρμογέα Dell . Το σήμα θα μετατραπεί από την S -video με το πρότυπο σύνθετη μορφή . Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου βίντεο στο "Video In " θύρα της τηλεόρασης .
Εικόνων 3

Τοποθετήστε ένα καλώδιο στερεοφωνικού ήχου της Dell στην υποδοχή ακουστικών ήχου του φορητού υπολογιστή Inspiron . Αυτή η σύνδεση είναι συνήθως κοντά στο λιμάνι S -video . Το καλώδιο ήχου θα χωρίσει στερεοφωνικό ήχο σε αριστερό και δεξί συνδέσεις composite . Συνδέστε αυτά τα σύνθετα καλώδια στο " Audio In" θύρα της τηλεόρασης . Το αριστερό και το δεξί καλώδιο είναι συνήθως χρωματική κωδικοποίηση για να ταιριάζει με τις θύρες στην τηλεόραση .
Η 4

Ενεργοποιήστε τόσο στον υπολογιστή όσο και στην τηλεόραση . Μόλις τα φορτία του υπολογιστή , αλλάξτε την τηλεόραση στο "Input " ή λειτουργία " Μασχαλιαία " . Η επιλογή αυτή βρίσκεται συνήθως στο τηλεχειριστήριο . Εάν η οθόνη του υπολογιστή δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση , ενεργοποιήστε το χέρι στο επόμενο βήμα .
5

Ενεργοποιήστε την εξωτερική οθόνη στην Inspiron κάνοντας κλικ στο " Start" και στη συνέχεια " Πίνακας Ελέγχου". Ανοίξτε το " Εμφάνιση και Θέματα " επιλογή , και επιλέξτε " Display ". Επιλέξτε το " Settings " και στη συνέχεια "Advanced ". Κάντε κλικ στο " Εμφανίζει . " Επιλέξτε το κουμπί που σημειώνονται με το εικονίδιο τηλεόραση και κάντε κλικ στο κουμπί " ΟΚ ". Η οθόνη θα πρέπει να επαναληφθεί στην τηλεόραση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα