Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Περιφερειακά Υπολογιστών

Πώς να Hook Up φωνητικά και μουσική μέσω υπολογιστή

Desktop υπολογιστές δεν έρχονται αυτόματα με ενσωματωμένη φωνητική ή μουσική εξοπλισμού , όπως μικρόφωνα και ηχεία . Για να εγγράψετε φωνητικά και να ακούσετε τον ήχο με τον υπολογιστή σας , θα χρειαστεί να συνδέσετε ένα μικρόφωνο του υπολογιστή στο μικρόφωνο hook-up και μια σειρά από τα ηχεία του υπολογιστή με τον ομιλητή hook-up . Και οι δύο hook-ups είναι 3,5 χιλιοστά συνδέσεις ? Ο κύριος σετ θα είναι συνήθως στο πίσω μέρος της θήκης του υπολογιστή . Οι περισσότεροι υπολογιστές θα έχουν , επίσης, μια σειρά από επιπλέον hook-ups στο μπροστινό μέρος. Χρησιμοποιήστε είτε το σύνολο. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
ηχεία υπολογιστών
Computer μικρόφωνο

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Συνδέω και μικρόφωνο

1

Τοποθετήστε το πράσινο , 3,5 χιλιοστά βύσμα σας στο άκρο του καλωδίου ηχείων στο όμοια χρώματος σύνδεση 3,5 χιλιοστών στον υπολογιστή σας . 2

Τοποθετήστε το ροζ βύσμα 3,5 χιλιοστών για το άκρο του καλωδίου του μικροφώνου στην ταυτόσημα χρώματος σύνδεση 3,5 χιλιοστών στον υπολογιστή σας .
εικόνων 3

Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας , κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο " Volume" στο δίσκο του συστήματος , και στη συνέχεια επιλέξτε " συσκευές αναπαραγωγής . " νέα σειρά ηχείων σας θα τώρα εμφανίζονται σε ή κοντά στην κορυφή της λίστας , που δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο και λειτουργεί .
Η

4 κάντε κλικ στο " OK " για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου , κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο έντασης ήχου και πάλι , και και στη συνέχεια επιλέξτε " συσκευές εγγραφής . " νέα μικρόφωνο σας θα εμφανιστεί σε ή κοντά στην κορυφή της λίστας , όπως παραπάνω .
εικόνων Record και να ακούσετε φωνητικά σας
5

Go στο μενού Έναρξη , κάντε κλικ στο πλαίσιο "Αναζήτηση" , πληκτρολογήστε " ηχογράφηση " στο παράθυρο , πατήστε " Enter " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " Ηχογράφηση " στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης .

6

Γυρίστε το διακόπτη του ρεύματος στο μικρόφωνο στη θέση "On " και , στη συνέχεια, να πω ή να τραγουδήσουν τα λόγια ή τη μουσική που θέλετε να εγγράψετε σε ένα αρχείο ήχου στον υπολογιστή σας . Για να διακόψετε την εγγραφή , κάντε κλικ στο κουμπί " Stop Recording" και "Cancel ". Για να συνεχίσετε την εγγραφή μετά την παύση , κάντε κλικ στην επιλογή " Συνέχιση εγγραφής . "
Η

7 Κάντε κλικ στο κουμπί "Stop Recording " , όταν τελειώσετε την εγγραφή και πληκτρολογήστε ένα όνομα για τα εγγεγραμμένα φωνητικά σας στο " όνομα αρχείου " πεδίο κειμένου . Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" για να το αποθηκεύσετε σε ένα αρχείο ήχου .
8

Περιηγηθείτε μέσω του υπολογιστή σας στη θέση όπου έχετε αποθηκεύσει καταγράφονται φωνητικά σας αρχείο ήχου και κάντε διπλό κλικ πάνω του . Θα ανοίξει με το Windows Media Player από προεπιλογή , όπως αυτό το πρόγραμμα παίζοντας ήχου /βίντεο θα περιλαμβάνεται σε όλες τις εκδόσεις των Windows . Πατήστε το κουμπί "Power " για τα ηχεία σας για να τις μετατρέψει σε? Θα ακούσετε τώρα καταγράφονται φωνητικά σας μέσω των ηχείων σας
Η
εικόνων .

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα