Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα άλμα δίσκο ως ένα Hard Drive

drives άλμα , επίσης γνωστή ως USB flash drives, έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών . Drives άλμα είναι αποτελεσματική , επειδή είναι μικρά, αλλά φέρει ένα μεγάλο ποσό της αποθήκευσης . Μπορούν να μεταφέρονται στην τσέπη σας ή σε ένα κορδόνι ή μπρελόκ . Όταν αποθηκεύετε τα έγγραφά σας σε μια μονάδα δίσκου άλμα , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κίνηση άλματος , όπως ένα σκληρό δίσκο . Αποθηκεύστε τα έγγραφά σας στη μονάδα δίσκου άλμα σας και στη συνέχεια μπορείτε να μεταφέρετε , να προβάλετε και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας σε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
κίνηση άλματος
δίσκο του υπολογιστή

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε τη μονάδα άλμα στη θύρα USB του υπολογιστή σας .
< br > 2

Πλοηγηθείτε στις μονάδες δίσκου στον υπολογιστή σας στον κατάλογο . Σε Mac , θα πρέπει να εξετάσουμε μέσα από τις εφαρμογές σας και κάντε κλικ στο "My Computer ". Σε έναν υπολογιστή , μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο "My Computer" .
Εικόνων 3

Επιλέξτε το αυτοκίνητο άλμα σας , η οποία θα πρέπει να έχει ένα όνομα που συνδέεται με αυτό, όπως η " removable drive" ή το όνομα του κατασκευαστή. Μπορείτε επίσης να δείτε ένα γράμμα για τη μονάδα δίσκου , όπως η « Ε », το οποίο δεν χρησιμοποιείται από άλλη συσκευή .
Η 4

Μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή σας στη μονάδα άλμα σας, κάνοντας κλικ στο αρχείο και σύροντας να απέχει άλμα σας με το ποντίκι σας . Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο αρχείο , στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί " Αποθήκευση ως ", και όταν σας ζητηθεί , αποθηκεύστε το αρχείο στη μονάδα άλμα σας .
5

Αφαιρέστε τη μονάδα άλμα και τοποθετήστε τη μονάδα άλμα σε μια θύρα USB σε ένα άλλο υπολογιστή για να ανακτήσετε τις πληροφορίες σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα