Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πώς να εγκαταστήσετε και Αναβάθμιση ένα IDE Hard Drive

Όταν σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας δεν έχει πλέον χώρο για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα και έγγραφα , ή όταν αντιμετωπίζετε συχνές συγκρούσεις του υπολογιστή , παγώνει και αργή ταχύτητα επεξεργασίας , μπορεί να θέλετε να εγκαταστήσετε ένα νέο σκληρό δίσκο με ένα μεγαλύτερη χωρητικότητα . Ωστόσο, αυτό απαιτεί επίσης να εγκαταστήσετε ξανά το λειτουργικό σας σύστημα , έτσι ώστε να μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε αναβάθμιση σε μια νεότερη έκδοση των Windows . Πριν από την έναρξη μια νέα εγκατάσταση , αποθηκεύστε όλα τα δεδομένα σας , επειδή θα είναι απροσπέλαστη μετά την εγκατάσταση του νέου σκληρού δίσκου . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Νέα σκληρό δίσκο
Phillips κατσαβίδι
των Windows CD εγκατάστασης
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας . Αφαιρέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και οποιαδήποτε άλλα καλώδια που βγαίνουν από το πίσω μέρος του υπολογιστή . 2

Γυρίστε τον υπολογιστή γύρω έτσι ώστε η πλάτη σας αντιμετωπίζει . Αφαιρέστε τις βίδες που συγκρατούν το κάλυμμα της θήκης του υπολογιστή . Σύρετε τη δεξιά πλευρά του πίνακα από τον υπολογιστή ή σύρετε ολόκληρο το καπάκι .
Εικόνων 3

Εντοπίστε το σκληρό δίσκο στον κόλπο κίνησης προς την άνω - μπροστά της υπόθεσης . Αποσυνδέστε το καλώδιο δεδομένων από το παλιό σκληρό δίσκο . Αυτό είναι ένα μεγάλο , λεπτό καλώδιο αν ο σκληρός δίσκος είναι IDE και ένα λεπτό , τετράγωνη υποδοχή σύνδεσης του καλωδίου αν ο σκληρός δίσκος είναι SATA .
Η

4 Αποσυνδέστε το βύσμα τροφοδοσίας από τον σκληρό δίσκο . Έχει διαφορετικά χρωματιστά καλώδια από αυτό με την παροχή ρεύματος στο πίσω μέρος του υπολογιστή .
5

Ξεβιδώστε τη μονάδα σκληρού δίσκου από τον κόλπο . Σύρετε τη μονάδα σκληρού δίσκου .
Η 6

Αντικαταστήστε το παλιό σκληρό δίσκο με το νέο . Συνδέστε ξανά τα καλώδια . Αυτά συνδεθεί μόνο με έναν τρόπο και μπορείτε να ταιριάζει με το σχήμα των συνδέσμων στο σκληρό δίσκο με εκείνες των καλωδίων . Βιδώστε τη μονάδα σκληρού δίσκου στη θέση της. Πατήστε κατά τη διάρκεια της όλες τις συνδέσεις για να βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερά στη θέση του . Αντικαταστήστε τα πάνελ του υπολογιστή , τα καλώδια τροφοδοσίας και όλα τα υπόλοιπα καλώδια .
Η 7

Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή και εισάγετε την οθόνη του BIOS . Πατήστε το κατάλληλο "F # " για να γίνει αυτό . Αυτό είναι συνήθως " F2 ", " F10 " ή " F11 ", αλλά καθορίζεται από την μαύρη οθόνη όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή .
8

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή του σκληρού δίσκου χρησιμοποιώντας το βέλος πλήκτρα στο πληκτρολόγιο . Αυτό θα σας ενημερώσει για την εγκατάσταση . Θα δείτε το μέγεθος και τη μάρκα του σκληρού δίσκου εδώ .
Η 9

Χρησιμοποιήστε τα βελάκια για να μετακινηθείτε στην κατηγορία "Επιλογές εκκίνησης" . Πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να επεκτείνετε την κατηγορία . Πιέστε τα κατάλληλα πλήκτρα για να κάνει τη συσκευή CD /DVD σας πρώτη επιλογή εκκίνησης . Έξοδος από το BIOS πατώντας το πλήκτρο " Esc" .
Η 10

Τοποθετήστε νέο λειτουργικό σύστημα δίσκου των Windows στο δίσκο συσκευή CD /DVD .
Η 11

Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας . Επιλέξτε το "Custom " επιλογή , καθώς αυτό είναι ένα νέο σκληρό δίσκο . Ο σκληρός δίσκος είναι άδειος και πρέπει να διαμορφωθεί , έτσι θα πρέπει να εκτελέσετε μια καθαρή εγκατάσταση σε αυτό .
Η 12

Κάντε κλικ στο " Επιλογές Drive" και να τονίσει το νέο γράμμα του σκληρού δίσκου . Αυτό είναι συνήθως "C: . " Επιλέξτε " Format ( γρήγορη ) " και περιμένετε για το σχήμα για να ολοκληρωθεί. Περιμένετε για τον οδηγό εγκατάστασης για να συνεχίσει και να επιλέξετε τις ρυθμίσεις γλώσσας σας .
Η 13

Πληκτρολογήστε το όνομά σας , τη διεύθυνση και άλλες πληροφορίες εγγραφής . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Ακολουθήστε όλες τις υπόλοιπες προτροπές μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση . Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου μία ώρα . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο αναβαθμισμένο σκληρό σας δίσκο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα