Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Τι σημαίνει Λανθασμένη Disc μέση

; Εφαρμογές και τα video games που έχουν ψηφιακή πωλούνται και διανέμονται μέσω του Διαδικτύου συνήθως περιέχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να λειτουργήσει με επιτυχία . Αυτό συχνά περιλαμβάνει ένα αναγνωριστικό και έναν αύξοντα αριθμό που ενεργοποιούν ουσιαστικά το εν λόγω πρόγραμμα . Ωστόσο , πολλές εφαρμογές και παιχνίδια διανέμονται επίσης ως φυσικά μέσα , και μπορεί ως εκ τούτου, απαιτούν την παρουσία του αρχικού δίσκου για διάφορους λόγους . Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα , μπορείτε να πάρετε ένα μήνυμα "Λάθος Disc" . Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης
Η

Ένα πρόγραμμα ή ένα παιχνίδι βίντεο μπορεί να παρακινήσει ένα "Λάθος Disc" σφάλμα κατά την εγκατάσταση του . Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν το πρόγραμμα χωρίζεται σε περισσότερους δίσκους και η εγκατάσταση σας ζητά να εισάγετε το επόμενο να ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία . Αν η εγκατάσταση δεν μπορεί να βρει τα απαιτούμενα στοιχεία εντός του εν λόγω δίσκου , μπορεί να υποβάλλει το "Λάθος Disc " σφάλμα και να ζητήσει να επανα-εισάγετε το κατάλληλα μέσα .
Εικόνων ανάκτησης στοιχείων
Η

μια "Λάθος Disc " σφάλμα μπορεί να προκύψει επειδή τα δεδομένα που χρειάζεται ένα πρόγραμμα βρίσκεται σε πρωτογενή δίσκο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που λείπει από τον υπολογιστή σας . Ανάλογα με το πρόγραμμα ή βίντεο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτό περιλαμβάνει ήχους , γραφικά και όλες τις άλλες ιδιότητες του προγράμματος . Πλήρως εγκατεστημένες εφαρμογές μπορεί να εξακολουθούν να απαιτούν το δίσκο , καθώς αυτές δεν μπορεί να προγραμματιστεί για να αντιγράψετε όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας .

Η Antipiracy
Η

Ένας άλλος λόγος ένα "Λάθος Disc" σφάλμα παρουσιάζεται οφείλεται σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων . Ανάλογα με τους όρους άδειας χρήσης του λογισμικού , μπορεί να σας απαγορεύσει από τη χορήγηση δανείων με την εφαρμογή ή την εγκατάσταση σε έναν δεύτερο υπολογιστή . Ως αποτέλεσμα , το σφάλμα μπορεί να παρακινήσει όταν ο χρήστης προσπαθεί να ξεκινήσει με το πρωτότυπο δίσκου δεν βρίσκεται στη μονάδα οπτικού δίσκου .
Εικόνων Γενική Σφάλμα
Η

Όταν αρχικά ξεκινήσει ένα πρόγραμμα με ή βιντεοπαιχνιδιών , μπορεί να οδηγήσει σε "Λάθος Disc " σφάλμα αν αποτύχει καταχρηστικώς να ανιχνεύσει το δίσκο μέσα στη μονάδα οπτικού δίσκου . Αυτό μπορεί να συμβεί με τους υπολογιστές , καθώς και κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών . Αν είχε ήδη εισαχθεί το σωστό δίσκο , αφήστε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα το πρόγραμμα να ανιχνεύσει - . Ή αφαιρέστε προσεκτικά τη σκόνη για να διασφαλίζουν ότι δεν έρχεται σε αντίθεση με τα δεδομένα

Η < br >

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα