Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πέντε Συμβουλές για την περιποίηση των Δισκέτες

Πρόωρη δισκέτες ξεκίνησε κυριολεκτικά δισκέτα , όπως τις μεγάλες διαστάσεις τους - 12 εκατοστά σε διάμετρο - και λεπτό , εύκαμπτο πλαστικό καλύμματα τους έκανε να κάμπτεται . Αυτά τα χαρακτηριστικά οδήγησαν φροντίδα και το χειρισμό πρότυπα που παραμένουν σχετικά με τη διατήρηση μικρότερα , δισκέτες υψηλότερης πυκνότητας του σήμερα . Αν και νεότερα, πιο γρήγορα , μέσα υψηλότερης χωρητικότητας σημαίνει μειωμένη εξάρτηση σε δισκέτες , μπορείτε ακόμα να έχετε ένα συρτάρι ή ένα κουτί γεμάτο από αυτά τα παλιά standbys . Για να διατηρήσετε τις δισκέτες βιώσιμη , τη θεραπεία τους με προσοχή . Πώς μπορείτε να τους χειριστεί και να ελαχιστοποιήσουν την έκθεσή τους σε κινδύνους στο περιβάλλον τους βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς την παράταση ή τη μείωση της ωφέλιμης ζωής τους . Ακραίες Θερμοκρασία
Η

δισκέτες και ζέστη ή κρύο δεν αναμιγνύουν . Εάν ένα περιβάλλον δημιουργεί βλάβη στα παιδιά και τα ζώα , δεν θα αντιμετωπίσει δισκέτες σας καλύτερα. Μην τους κλειδώσει σε ένα αυτοκίνητο ή να τους γύρω σας , όταν δεν τα χρειάζεστε μαζί σας . Μαγνητικό μέσο καταγραφής μιας δισκέτας - το λεπτό στρογγυλό μπισκότο μέσα σε αυτό το πλαστικό περίβλημα - θα ανταποκρίνονται καλά σε σας, ώστε να αποφεύγεται είτε από τη θερμοκρασία ακραία . Υψηλή θερμότητα μπορεί επίσης να παραμορφώσουν το περίβλημα , καθιστώντας το περιεχόμενό του δυσανάγνωστο .
Εικόνων μαγνήτες
Η

αποδομήσει μια παλιά δισκέτα με την αφαίρεση του καλύμματος του και θα αποκαλύψει ένα σκουριασμένο καφετί δίσκο που μοιάζει με μαγνητοταινία - με καλό λόγο . Είναι κατασκευασμένο από το ίδιο είδος του σιδήρου -οξειδίου επικαλυμμένο πλαστικό που αποτελεί τη βάση για την κασέτα και reel- to-reel ηχογραφήσεις. Μονάδες δισκέτας χρησιμοποιούν μαγνητικά πεδία για να γράψει και να διαγράψει τα δεδομένα σε αυτό το σαθρό μέσο αποθήκευσης . Εκθέτουν μια δισκέτα με άλλα μαγνητικά πεδία και να κινδυνεύουν να χάσουν τα αποθηκεύει δεδομένα . Χειρότερα ακόμα , θα βρείτε μαγνήτες σε μέρη που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι αν χρησιμοποιείται , συμπεριλαμβανομένων στερεοφωνικών ηχείων και του υπολογιστή , καθώς και σε χώρους που θα περίμενε κανείς , σαν μαγνήτης υποστηρίζεται από επαγγελματικές κάρτες .
Εικόνων
βρωμιά και σκόνη
Η

Grime καταστρέφει την επιφάνεια του μέσου εγγραφής δισκέτα σας , εν μέρει λόγω της διαβρωτικές ιδιότητες του ρύπου . Ο καπνός και άλλων περιβαλλοντικών ρύπων συμβάλλουν στη διάλυση δισκέτες , πάρα πολύ . Τα χέρια σας κρατήστε τη δυνατότητα να προκαλέσει βλάβη λόγω της διαβρωτικές ιδιότητες των ελαίων στο δέρμα σας . Αντισταθείτε στον πειρασμό να τραβήξει πίσω το κλείστρο στο σκληρό κέλυφος δισκέτες υψηλής πυκνότητας και μην αγγίζετε την επιφάνεια εγγραφής αποκάλυψε μέσω της σχισμής σε μεγαλύτερες , πραγματικά δισκέτες . Κρατήστε τα μακριά από υγρά , πάρα πολύ .
Εικόνων κακού χειρισμού
Η

δισκέτες μπορεί να στρεβλώσει αν είναι αποθηκευτεί σωστά . Τοποθετήστε τα σε όρθια θέση σε μια προστατευτική θήκη αποθήκευσης, δεν είναι επίπεδη σε ένα ράφι , χαρτί κόβονται σε ένα έγγραφο ή συνδέεται με λαστιχάκια . Εάν εφαρμόσετε αυτοκόλλητες ετικέτες στους δίσκους σας να προσδιορίσει το περιεχόμενό τους , χρησιμοποιούν το μελάνι , δεν μολύβι , να αποφύγει να πάρει ψίχουλα γόμα σε κελύφη δίσκο σας , και μην γράφετε στις ετικέτες σας, σαν να είστε συμπλήρωση τριών μέρος μορφή . Για λόγους ασφαλείας , να ολοκληρώσει τις ετικέτες σας , πριν να τα κολλήσετε .
Εικόνων κατάχρηση
Η

Μην τη θεραπεία δισκέτες σαν πολύτιμο κειμήλια . Ακόμη και η πιό εύρωστο έχουν σχεδιαστεί για να είναι μίας χρήσεως. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των περιεχομένων των δισκέτες σας και να τα αποσύρει, αν μπορείτε . Εάν έχετε στην κατοχή σας το λογισμικό κρασί που χρησιμοποιεί δισκέτα με βάση τις άδειες ή εγκαταστάτες , να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι τελικά, τα περιουσιακά στοιχεία σας θα γίνει δυσανάγνωστο . Ενώ ορισμένες δισκέτες κτυπήσει τις πιθανότητες και να παραμείνει ευανάγνωστο για δεκαετίες , δεν βασίζονται σε αυτούς να ζουν την ανάγκη σας για τα δεδομένα που περιέχουν .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα