Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πώς να μετατρέψετε δίσκους βινυλίου σε αρχεία

Μπορεί να έχετε ένα κουτί γεμάτο από παλιά αρχεία της αγαπημένης σας μουσικής κάθεται σε ένα ντουλάπι κάπου , αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν στην ιδιοκτησία εργάζονται πικάπ αυτές τις μέρες , και είναι δύσκολο να φέρει τα αρχεία μαζί σας όταν είσαι στο δρόμο . Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος για να μετατρέψει το αρχικό δίσκους βινυλίου σε αρχεία ψηφιακών πολυμέσων στον υπολογιστή σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Υπολογιστών καλής ποιότητας USB πικάπ
το Audacity
βινυλίου
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Συνδέστε το πικάπ USB στον υπολογιστή μέσω του καλωδίου USB που παρέχεται . Ένα πικάπ USB μπορούν να αγοραστούν στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα big-box . 2

Τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης του λογισμικού Audacity ( το πρόγραμμα αυτό έρχεται με τα περισσότερα USB πικάπ για να σας βοηθήσει να καταγράφει από την εγγραφή ) .

Η 3

Περιμένετε ο οδηγός εγκατάστασης να ξεκινήσει . Αποδεχτείτε τους όρους της άδειας χρήσης και, στη συνέχεια ολοκληρώσετε τα υπόλοιπα βήματα για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση .
Η 4

Open Audacity , είτε επιλέγοντας το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας ή κάνοντας κλικ στο " Έναρξη", " Όλα τα προγράμματα ", ακολουθούμενο από το " Audacity ".
5

Επιλέξτε " Αρχείο ", στη συνέχεια" Ρυθμίσεις Εγγραφής ". Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις εγγραφής στο " line-in επιλογή " USB και κάντε κλικ στο "OK".
Η 6

δύναμη πάνω στον περιστρεφόμενο δίσκο και τοποθετήστε το ρεκόρ στην κορυφή. Ακριβώς πριν από ένα τραγούδι είναι έτοιμος να παίξει , κάντε κλικ στο κουμπί "Record" στο Audacity . Αυτό ξεκινά τη διαδικασία εγγραφής.
Η

7 Κάντε κλικ στο κουμπί " Stop" το τραγούδι έχει τελειώσει , στη συνέχεια, επιλέξτε "Αρχείο ", " Αποθήκευση ως WAV » . Ονομάστε το τραγούδι και επιλέξτε μια θέση αποθήκευσης ? Κάντε κλικ στο " OK". Το τραγούδι έχει πλέον μετατραπεί σε ένα ψηφιακό αρχείο . Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με όλα τα τραγούδια του βινυλίου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα