Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Stand DIY Copy

Ένα περίπτερο αντίγραφο κάνει κατέχουν εκτυπωμένες σελίδες πιο εύκολο να διαβάσετε και πιο εύχρηστο κατά την πληκτρολόγηση ή την υπαγορεύει . Μια καλή στάση αντίγραφο κατέχει αρκετά φύλλα χαρτιού διαφόρων μεγεθών , κρατά τα χαρτιά επίπεδη και αυξημένα σε μια καλή γωνία για εύκολη ανάγνωση , και ταιριάζει στην επιφάνεια εργασίας ή την εργασία επιφάνεια . Υπάρχουν πολλά εμπορικά αντίγραφο βρίσκεται διαθέσιμη , αλλά αυτό που έχετε γύρω από το σπίτι ή το γραφείο μπορεί να κάνει τη δουλειά εξίσου καλά και κοστίζουν πολύ λιγότερο . Φοιτητής Μουσική Stand
Η

Ένα περίπτερο μουσική metal φοιτητής μπορεί να είναι περισσότερο από επαρκής βάση αντίγραφο . Αν και μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για ορισμένους χώρους εργασίας , πολλά γραφεία και οικίσκοι μπορούν να φιλοξενήσουν το πλάτος . Το μόνο που θα χρειαστεί να προσθέσετε είναι ένα απλό μαγνήτη ψυγείο και ένα μακρύ ξύλινο μολύβι . Χρησιμοποιείτε μόνο το πάνω μέρος του περιπτέρου μουσικής . Η χαμηλότερη τρίποδο μπορεί να χρησιμοποιηθούν για άλλα έργα . Απλά τοποθετήστε το μολύβι μέσα στο στήριγμα στο πίσω μέρος και θα είναι υπό γωνία για να επιτρέψει το περίπτερο για να κλίση προς τα πίσω . Προσθέστε τα απαραίτητα έγγραφα . Χρησιμοποιήστε το μαγνήτη ψυγείο για να κρατήσει τα έγγραφα με τα κομμάτια μεταλλική βάση και να κρατήσει τα χαρτιά από την πτώση .
Εικόνων Αναπαλαιωμένο Board Clip
Η

Μια τακτική του σκάφους κλιπ είναι στην ουσία ένα αντίγραφο σταθεί χωρίς ένα περίπτερο . Για να χρησιμοποιήσετε ένα διοικητικό συμβούλιο κλιπ ως stand αντίγραφο , βρείτε μια στάση βιβλίο μαγειρικής - διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα της κουζίνας και είδη σπιτιού - και να χρησιμοποιήσετε τη βάση για να κρατήσει το πρόχειρο . Το κλιπ θα κρατήσει τα χαρτιά και ακόμη και τα μικρά φυλλάδια εξασφαλίσει , και το περίπτερο θα την κλίση του πλοίου κλιπ ακριβώς αρκετά μακριά για εύκολη ανάγνωση . Τι περισσότερο είναι το μεγαλύτερο είναι το πρόχειρο , το μεγαλύτερο είναι το έγγραφο που μπορεί να σταθεί στο γραφείο σας . Μερικές ντοσιέ μπορεί να κρατήσει μεγάλο 11 "x 17 " σελίδες καθολικό.

Η κορνίζα Αντιγραφή Stand
Η

Μια μεγάλη κορνίζα που προορίζονται για επιτραπέζια οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα τσίμπημα σαν μια γρήγορη αντίγραφο σταθεί. Βρείτε ένα μεγάλο κλιπ τσάντα της πατάτας - που βρίσκονται στα μανάβικα - και να χρησιμοποιήσετε το μεγάλο πλαστικό κλιπ για να κρατήσει τα έγγραφα και φυλλάδια στο πρόσωπο ενός κλίση κορνίζα . Δεν χρειάζεται καν να πάρουν την εικόνα . Όταν τελειώσετε με την πληκτρολόγηση σας , μεταγραφή , υπαγόρευση ή άλλου έργου , μόλις επιστρέψει το πλαίσιο και το περιεχόμενό του στην αρχική του θέση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα