Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Logitech AudioHub Με ένα iPod

Το ηχείο Logitech USB AudioHub και σετ subwoofer δίνει φορητό σας υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή ισχυρή έξοδο ήχου σε ένα σχετικά μικρό πακέτο που ταιριάζει άνετα στο γραφείο ή το τραπέζι σας . Επειδή το ηχείο Logitech AudioHub απαιτεί σύνδεση USB , μπορεί να ανησυχούν για να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε το iPod σας, ενώ η συσκευή είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας , αν έχετε μόνο μία θύρα USB . Η Logitech AudioHub ζει μέχρι συνονόματό του από το γεγονός ότι μπορεί να υπερηφανεύεται για τρεις επιπλέον θύρες USB για τη συμπλήρωση του κανείς δεν το χρησιμοποιεί . Ως αποτέλεσμα , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPod σας, όπως θα κάνατε κανονικά ακόμη και όταν η Logitech AudioHub συνδέεται με μόνους θύρα USB σας . Οδηγίες
Η

1 Συνδέστε το ηχείο Logitech AudioHub και σετ subwoofer στον προσωπικό σας υπολογιστή ή το laptop εισάγοντας το Logitech AudioHub ενσωματωμένο καλώδιο USB σε μια διαθέσιμη θύρα USB του υπολογιστή σας .
Η 2

Τοποθετήστε το μεγάλο άκρο του προσαρμογέα USB του iPod στη θύρα μεταφοράς δεδομένων του iPod .
εικόνων 3

Τοποθετήστε το άκρο του προσαρμογέα USB USB του iPod σε μία από τις τρεις θύρες USB πίσω από το δεξί ηχείο Logitech AudioHub του .
Η 4

Εκκίνηση του iTunes , αν δεν φορτώνει αυτόματα κατά τη σύνδεση για να χρησιμοποιήσετε το iPod σας μέσω του σετ ηχείων Logitech AudioHub . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iPod σας, όπως ένα δίσκο αποθήκευσης μέσω της σύνδεσης USB της Logitech AudioHub του .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα