Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Intel Core 2 Quad Processor Q8300 Πληροφορίες

Κάνει το ντεμπούτο του στα τέλη του 2008 , ο Intel Core 2 Quad Processor είναι ένας μικροεπεξεργαστής της Intel Corporation , ο μεγαλύτερος παραγωγός ημιαγωγών στον κόσμο . Κατασκευασμένο ειδικά για φορητούς υπολογιστές , χαρακτηριστικό του είναι τέσσερις πυρήνες του , έτσι τον χαρακτηρισμό του ως έναν επεξεργαστή quad . Αριθμός πυρήνων
Η

Ο επεξεργαστής Intel Core 2 Quad Processor έχει τέσσερις πυρήνες , που σημαίνει ότι έχει τέσσερις μονάδες επεξεργασίας - δύο μικρά , 164 τετραγωνικών χιλιοστών μπλοκ του υλικού ημιαγωγών , που το καθένα περιέχει δύο πυρήνες . Αυτό καθιστά ακόμη πιο ισχυρό από το dual - core επεξεργαστές , τα οποία έχουν δύο πυρήνες , ή single - core επεξεργαστές , τα οποία έχουν ένα .
Εικόνων Ταχύτητες
Η

Η ταχύτητα επεξεργασίας των Intel Core 2 Quad Processor είναι 2,5 gigahertz ( GHz ) . Μπροστινή ταχύτητα των λεωφορείων της - δηλαδή , η ταχύτητα της διαδρομής μεταφοράς δεδομένων του επεξεργαστή στον υπολογιστή - είναι 1333 megahertz ( MHz )

Η Technologies
Η < p . > Ο επεξεργαστής Intel Core 2 Quad Processor έχει μια σειρά από τεχνολογίες , συμπεριλαμβανομένης της αρχιτεκτονικής 64 - bit , SpeedStep για την εξοικονόμηση ενέργειας και θερμική παρακολούθηση για την αποφυγή υπερθέρμανσης . Λείπει, όμως , είναι μερικές τεχνολογίες που συναντώνται σε άλλους επεξεργαστές της Intel , δηλαδή , Hyper-Threading για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της επεξεργασίας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα