Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πώς να μετατρέψει σε Ipaq 110

Το iPAQ 110 είναι μια φορητή Pocket PC έχουν σχεδιαστεί από την Hewlett Packard . Χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε χαρακτηριστικά μητρική της εν λόγω πλατφόρμα , όπως το Windows Media Player , Wi - Fi σύνδεση και τις εφαρμογές του Microsoft Office . Εάν η συσκευή HP iPAQ σας δεν θα ανάψει , υπάρχουν βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απομονώσετε το ζήτημα προκαλεί την αποτυχία της συσκευής . Οδηγίες
Η

1 Πιέστε το μάνδαλο στο κάλυμμα της μπαταρίας , στη συνέχεια, σύρετε το κάλυμμα προς τα κάτω για να το αφαιρέσετε . Τραβήξτε την μπαταρία και αφαιρέστε την . Αφήστε την μπαταρία για ένα λεπτό , στη συνέχεια, τοποθετήστε ξανά την μπαταρία στη θήκη και αντικαταστήστε το κάλυμμα της μπαταρίας . 2

Πατήστε το κουμπί " End /Power" και κρατήστε το για να ενεργοποιήσετε το iPAQ σε . Εάν η συσκευή δεν ενεργοποιείται , ελέγξτε την ενδεικτική λυχνία LED στην επάνω αριστερή γωνία της συσκευής . Αν το χρώμα του LED είναι κόκκινο ή δεν εμφανίζεται κανένα χρώμα , η μπαταρία δεν μπορεί να φορτιστεί .
Εικόνων 3

Συνδέστε το μετασχηματιστή AC στο iPAQ και μια ηλεκτρική πρίζα , στη συνέχεια να φορτίσετε την μπαταρία για τουλάχιστον 15 λεπτά. Αποσυνδέστε το μετασχηματιστή AC από το iPAQ . Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί " End /Power" για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή . Αν το iPAQ δεν ανάβει , η μπαταρία ή το μετασχηματιστή AC μπορεί να είναι ελαττωματικό .
Η 4

Αντικαταστήστε τον προσαρμογέα AC , τότε φορτίσετε τη συσκευή για τουλάχιστον 15 λεπτά. Εάν η συσκευή δεν ενεργοποιείται , ο μετασχηματιστής AC είναι ελαττωματικό .
5

Αντικαταστήστε την παλιά μπαταρία με μια νέα μπαταρία και φορτίστε τη συσκευή για τουλάχιστον 15 λεπτά. Εάν η συσκευή δεν ενεργοποιείται , η παλιά μπαταρία είναι ελαττωματική . Αν ούτε η μέθοδος λειτουργεί το iPAQ 110 μονάδα η ίδια μπορεί να είναι ελαττωματικό .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα