Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Είναι μου Acer Aspire Power δεν Ενεργοποίηση

Η σειρά Acer Aspire καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη για μια πιθανή χρήστη , με το Aspire - επώνυμα notebooks , desktops και netbooks . Ωστόσο , όπως και με κάθε υπολογιστή, μπορεί να τρέξει σε προβλήματα υλικού . Την πάροδο του χρόνου , το Aspire μπορεί πλέον να ενεργοποιηθεί . Ανάλογα με το μοντέλο σας Aspire , το πρόβλημα προέρχεται από μία από τις πολλές πηγές . Καλώδιο
Η

Σε ένα notebook Aspire ή netbook , τα καλώδια του προσαρμογέα AC επιτρέπουν στον υπολογιστή να συνδέσετε σε μια πρίζα και αντλεί δύναμη . Εάν αυτά τα καλώδια έχουν καταστραφεί, η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να επιτευχθεί. Ψάξτε για σημάδια σωματικής βλάβης στα καλώδια . Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει σημάδια καψίματος , ριγέ μόνωση ή άκρα ξέφτισμα .
Εικόνων Adapter Body
Η

πλαστικό σώμα του προσαρμογέα AC παρέχει ηλεκτρονικούς υπολογιστές κινητά Aspire με την εξουσία. Περίβλημα του προσαρμογέα διαθέτει ένα φως LED που υποδεικνύει πότε ο υπολογιστής λαμβάνει ένα φορτίο - . Εάν δεν είναι αναμμένη όταν είναι συνδεδεμένο , ολόκληρη η συσκευή θα πρέπει να αντικατασταθούν

Η θύρα προσαρμογέα
Η

Aspire φορητούς υπολογιστές και netbooks διαθέτουν επίσης μια θύρα για το βύσμα του προσαρμογέα AC . Η θύρα αυτή επιτρέπει στον υπολογιστή να αντλεί ενέργεια . Μέσα από την καθημερινή χρήση , η θύρα αυτή μπορεί να υποστεί βλάβη . Εάν το καλώδιο απομακρύνεται βίαια από τον υπολογιστή , για παράδειγμα , το λιμάνι είναι πιθανό να υποστούν βλάβη .
Εικόνων διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Η

μπαταρία ιόντων λιθίου του Aspire μπορούν να επαναφορτιστούν και να απορρίπτονται , αλλά με την πάροδο του χρόνου , η ποιότητα της μπαταρίας μπορεί να υποβαθμίσει με τη χρήση . Αν η μπαταρία εκτελεί άσχημα ή αποτύχει τελείως να τροφοδοτήσει το Aspire , να εξετάσει την αντικατάστασή του .
Εικόνων καλωδίωσης
Η

Μια Aspire desktop οφέλη από παραδοσιακά σταθερή θέση της . Το Aspire αντλεί δύναμη από τον τοίχο με ένα μόνο καλώδιο τροφοδοσίας τριών ακίδων , η οποία πηγαίνει σε μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος . Αν Aspire επιφάνεια εργασίας σας δεν ενεργοποιείται , ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι καλά συνδεδεμένο στον πύργο desktop .
Εικόνων καμένες Τροφοδοτικό
Η

Σε ένα desktop Aspire , το τροφοδοτικό παρέχει ισχύ στο σύνολο του υπολογιστή. Αλλά αν πηγαίνει άσχημα , μπορεί να αποτρέψει τον υπολογιστή από την ενεργοποίηση . Σημάδια μιας κακής τροφοδοσίας μπορεί να περιλαμβάνουν τον καπνό , υπερθέρμανση ή βρεθώ ήχους που προέρχονται από το πίσω μέρος του υπολογιστή .
Εικόνων Hardware
Η

Έξω από τις συνιστώσες ισχύος του Aspire , τα θέματα hardware θα μπορούσε επίσης να να εμποδίζουν τον υπολογιστή από την ενεργοποίηση . Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα σπασμένο μητρική πλακέτα ή ελαττωματικά εσωτερικά εξαρτήματα . Εάν δεν είστε βέβαιοι ποια από τα συστατικά του Aspire του είναι να σπάσει , να εξετάσει τη μετάβαση σε ένα πάροχο τρίτων επισκευή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα