Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πώς να Ενεργοποίηση Bluetooth σε ένα Dell Precision M4400

Ενεργοποίηση Bluetooth για το Dell Precision M4400 επιτρέπει το σημειωματάριο για να ανιχνεύσει και να επικοινωνούν με τις ασύρματες συσκευές . Μπορείτε να συνδέσετε το Bluetooth ασύρματα ακουστικά , πληκτρολόγια , ποντίκια και άλλες συσκευές για το M4400 ακριβείας . Για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση Bluetooth , βεβαιωθείτε ότι το ραδιόφωνο Bluetooth είναι ενεργοποιημένη στο Device Manager, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη δυνατότητα Bluetooth στον Πίνακα Ελέγχου . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start" και εισόδου " devmgmt.msc " στο πλαίσιο αναζήτησης . Πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να ξεκινήσει Device Manager. 2

Ανάπτυξη " Bluetooth Radios ». Κάντε δεξί κλικ στο ενσωματωμένο πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth και επιλέξτε "Ενεργοποίηση" από το μενού περιβάλλοντος , εάν είναι διαθέσιμο .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Έναρξη ". Ανοίξτε το "Control Panel " από το δεξιό τμήμα του παραθύρου . Κάντε κλικ στο " Υλικό και Ήχος ".
Η

4 Κάντε κλικ στο " Συσκευές Bluetooth ". Επιλέξτε την καρτέλα "Επιλογές" .
5

Check " Να επιτρέπεται σε συσκευές Bluetooth να συνδεθείτε με αυτόν τον υπολογιστή , " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " OK" για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση Bluetooth για το Dell Precision M4400 .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα