Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πώς να Hook Up το Micrologix 1500

Micrologix είναι μια καλά εδραιωμένη πάροχος προϊόντων και λύσεων που σχετίζονται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές , τα δίκτυα , το λογισμικό , τα ασύρματα συστήματα , συστήματα οπτικών ινών και τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας . Η Micrologix 1500 είναι ένα είδος προγραμματιζόμενου λογικού ελεγκτή , τα οποία καλούνται επίσης PLCs . PLCs Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της ένα ευρύ φάσμα των εξατομικευμένων βιομηχανικών διεργασιών και μηχανημάτων μικροεπεξεργαστών . Η Micrologix 1500 έρχεται με ένα εγχειρίδιο που να εξηγεί στους χρήστες πώς να συγκεντρώσει τα διάφορα συστατικά του . Οδηγίες
Η 1

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η παροχή ρεύματος στη μονάδα βάσης είναι απενεργοποιημένη . Φορέστε προστατευτικά γάντια για την προστασία από ηλεκτροπληξία . 2

Πάρτε τον επεξεργαστή και σύρετέ το στη θέση του. Η Micrologix 1500 έρχεται με ράγες οδήγησης που χρησιμοποιείται για τη σωστή ευθυγράμμιση του επεξεργαστή με τη μονάδα βάσης . Θα ξέρετε ότι είναι σε θέση , όταν ακούτε ένα κλικ . Βρείτε τον ενεργοποιητή και βεβαιωθείτε ότι είναι ερμητικά κλειστά .
Εικόνων 3

Βρείτε το εργαλείο πρόσβασης δεδομένων , που ονομάζεται επίσης το DAT . Ρυθμίστε το DAT στο επάνω μέρος του επεξεργαστή . Υπάρχει ένας δείκτης για το DAT που δείχνει στους χρήστες πώς να προσανατολισθεί κατάλληλα η DAT συνδέσετε με το λιμάνι DAT στον επεξεργαστή . Σύρετε το βύσμα εφαρμοστά μέσα στο λιμάνι .
Η 4

Βρείτε τη μονάδα μνήμης , υποδοχή της μονάδας μνήμης και ακίδες σύνδεσης του επεξεργαστή . Αφαιρέστε το κάλυμμα του επεξεργαστή και σπρώξτε ακίδες σύνδεσης του επεξεργαστή στην υποδοχή της μονάδας μνήμης . Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην λυγίσει κάποια από τις ακίδες του ακροδέκτη του επεξεργαστή .
5

Εγκατάσταση πρόσθετων μονάδων . Προς το συμφέρον της ασφάλειας , βεβαιωθείτε ότι μοχλός των λεωφορείων του module είναι στη θέση ξεκλειδώματος . Όταν είναι στη θέση ξεκλειδώματος , ο μοχλός είναι τοποθετημένος προς τα δεξιά. Η Micrologix 1500 έρχεται με το λεγόμενο " γλώσσα-και - αυλάκι " slots, τα οποία χρησιμοποιούνται για να παρατάξει ενότητες με τους ελεγκτές. Χρησιμοποιήστε αυτές τις υποδοχές για να βεβαιωθείτε ότι οι θύρες του λεωφορείου είναι σωστά ευθυγραμμισμένα με το ένα το άλλο . Σύρετε την υπομονάδα σε συνδέσμους λεωφορείο του ελεγκτή .
Η 6

Σύρετε το μοχλό λεωφορείο στη θέση κλειδώματος και να επισυνάψετε ένα καπάκι τέλος τερματισμού στην τελευταία μονάδα που εγκαταστάθηκε . Τέλος , βεβαιωθείτε ότι το καπάκι τέλος τερματισμού των λεωφορείων είναι κλειδωμένο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα