Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων της κάμερας σε ένα HP Pavilion DV2000

Το HP Pavilion DV2000 είναι ένα φορητό υπολογιστή που περιλαμβάνει μια κάμερα ενσωματωμένη στο πάνω μέρος της οθόνης . Η κάμερα για το HP Pavilion DV2000 χρησιμοποιεί το λογισμικό , που ονομάζεται οδηγός , να διασυνδέονται με το λειτουργικό σύστημα και να λαμβάνουν εκπαιδευτικό κώδικα από προγράμματα υψηλού επιπέδου . Εάν η κάμερα σταματά να λειτουργεί , αντιμετωπίστε το πρόγραμμα οδήγησης για να διαπιστώσετε αν το πρόβλημα είναι το λογισμικό ή hardware που σχετίζονται με . Αναζητήστε την κατάσταση του οδηγού στο Device Manager για να ελέγξετε για σφάλματα , στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε ξανά ή να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα οδήγησης για να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει κατεστραμμένο το λογισμικό του προγράμματος οδήγησης . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start ". Enter " συσκευής" στη γραμμή αναζήτησης . Επιλέξτε "Διαχείριση Συσκευών" από τα αποτελέσματα αναζήτησης στο αριστερό τμήμα του παραθύρου . 2

Ανάπτυξη "Συσκευές απεικόνισης ". Κάντε δεξί κλικ στο webcam . Κάντε κλικ στο " Ιδιότητες" από το μενού για να δείτε την κατάσταση της κάμερας για το φορητό υπολογιστή HP Pavilion .
Εικόνων 3

Ελέγξτε την " Κατάσταση συσκευής " πεδίο για σφάλματα . Αν εμφανιστεί ένας κωδικός σφάλματος , πηγαίνετε στην υποστήριξη της Microsoft , στη διεύθυνση support.microsoft.com και κοιτάζω προς τα πάνω τον κωδικό σφάλματος στον KnowledgeBase .
Η 4

Κάντε κλικ στο " Driver ", εάν δεν εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος . Κάντε κλικ στο " Απεγκατάσταση ". Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή . Τα Windows θα εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή .
5

Δοκιμάστε την κάμερα . Εάν η συσκευή δεν ανταποκρίνεται , πληκτρολογήστε " update" στο πλαίσιο αναζήτησης στο μενού Έναρξη ? " . Windows Update " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί
Η 6

Επιλέξτε " Έλεγχος για ενημερώσεις " από το αριστερό παράθυρο . Τα Windows θα σαρώσει τη βάση δεδομένων του για ενημερώσεις που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα και τις εγκατεστημένες συσκευές του notebook .
Η 7

Κάντε κλικ στο " Προβολή διαθέσιμων ενημερώσεων , " εάν το Windows Update εντοπίζει νέα patches ή προγράμματα οδήγησης διαθέσιμο για download. Κάντε κλικ στην επιλογή "Install Updates" αν οι ενημερώσεις από την HP είναι στη λίστα , ή εάν ένα Service Pack ή το πρόγραμμα οδήγησης της κάμερας είναι εισηγμένη .
8

Περιμένετε για τα Windows να εφαρμόσει τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις για τον υπολογιστή . Δοκιμάστε την κάμερα μετά την εγκατάσταση των ενημερωμένων εκδόσεων . Εάν η κάμερα εξακολουθεί να μην λειτουργεί , επικοινωνήστε με την HP , όπως το καλώδιο της κάμερας μπορεί να έρθει χαλαρά από τη μητρική πλακέτα ή η φωτογραφική μηχανή μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθούν .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα