Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πώς να Μεταφορά iTunes σε κάρτα SD

Αν και οι κάρτες SD που χρησιμοποιούνται συνήθως με φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τα ασύρματα τηλέφωνα , κάρτες SD είναι στην πραγματικότητα τίποτα περισσότερο από μια μικρή , φορητή μονάδα αποθήκευσης . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά την κάρτα SD για να αποθηκεύσετε άλλο περιεχόμενο στη μονάδα . Το περιεχόμενο αυτό μπορεί κυριολεκτικά να είναι οτιδήποτε, από ένα έγγραφο του Word σε ένα πλήρες πρόγραμμα όπως το iTunes . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Υπολογιστών
πρόσβαση στο Internet Ξενοδοχεία κάρτα SD
αναγνώστη καρτών SD
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Συνδέστε τον αναγνώστη σας κάρτα SD υπολογιστή σας μέσω του καλωδίου USB τρέχει έξω από την πίσω πλευρά της συσκευής . Τοποθετήστε την κάρτα SD στη συσκευή ανάγνωσης και , προς στιγμήν , ο υπολογιστής θα αναφέρει ότι εντόπισε την αφαιρούμενη συσκευή . 2

Κατεβάστε το iTunes στον υπολογιστή σας . Ακόμα κι αν έχετε ήδη το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας , θα πρέπει να το κατεβάσετε ξανά . Κάνει τη διαδικασία μεταβίβασης ευκολότερη . Μπορείτε να αποκτήσετε iTunes δωρεάν από iTunes.com .
Εικόνων 3

Κάντε διπλό κλικ στο κατεβάσει το λογισμικό iTunes ( μπορείτε να το βρείτε είτε στην επιφάνεια εργασίας ή σε ένα "Λήψεις" pop -up παράθυρο) .
Η

4 Ακολουθήστε τις οδηγίες της εγκατάστασης , μέχρι να φτάσετε στη σελίδα «τόπος εγκατάστασης » . Κάντε κλικ στο κουμπί " Αναζήτηση" και επιλέξτε τη συνδεδεμένη κάρτα SD ως τη θέση .
5

Συνεχίστε με τις υπόλοιπες προτροπές και το λογισμικό iTunes θα μεταφέρει στην κάρτα SD .
Η < br >
Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα