Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> CD & DVD Drives

Πώς να αναβαθμίσετε ένα Dell Laptop DVD Drive

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αντικαταστήσει τη μονάδα οπτικού δίσκου σε έναν φορητό υπολογιστή . Ίσως το παλιό δίσκος είναι ελαττωματικός ή δεν λειτουργεί πια . Ίσως είστε απλά την αναβάθμιση σε μια ταχύτερη μονάδα , ή ένα με δυνατότητες γραφής . Ανεξάρτητα από το συλλογισμό σας , η Dell κάνει τη διαδικασία εύκολη , και μπορείτε να το κάνετε σίγουρα τον εαυτό σας . Οδηγίες

1

Ανοίξτε το μενού Έναρξη και επιλέξτε "Control Panel ". Επιλέξτε το εικονίδιο "Σύστημα" , και ανοίξτε την καρτέλα Υλικό . Ανοίξτε το Device Manager . Κάντε κλικ στο σύμβολο " + " δίπλα στο DVD /είσοδο CD-ROM . Κάντε δεξί κλικ σε αυτό , και κάντε κλικ στο "Uninstall ". 2

Αποσυνδέστε την μπαταρία από το φορητό υπολογιστή σας . Ρυθμίστε το στο πλάι και έτσι δεν θα πάρει καταστραφεί , ενώ είστε manhandling του πλαισίου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αντικατάστασης. Αφού η μπαταρία είναι αποσυνδεδεμένη , αποσυνδέετε το καλώδιο ρεύματος από το φορητό υπολογιστή . Ο φορητός υπολογιστής θα πρέπει να έχει καθόλου ενέργεια .
Εικόνων 3

Γυρίστε το laptop ανάποδα , και να εξετάσουμε ακριβώς πάνω από τη μονάδα οπτικού δίσκου . Σε φορητούς υπολογιστές Dell , υπάρχει ένα συρόμενο διακόπτη . Μετακίνηση ότι ο διακόπτης στο πλάι και τραβήξτε προς τα έξω το δίσκο με σταθερή πίεση .
Η 4

Εισάγετε τον καινούριο σας δίσκο στον ίδιο όρμο ότι το παλιό μόλις κενωθεί . Πιέστε σταθερά μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του . Το συρόμενο διακόπτη πρέπει να είναι πίσω στην αρχική του θέση αυτή τη στιγμή .
5

Γυρίστε το laptop σας σε όρθια θέση και πάλι , και ξανά τη μπαταρία και καλώδιο τροφοδοσίας . Ενεργοποιήστε το φορητό υπολογιστή , και όταν ξεκινούν τα Windows , θα πρέπει να εντοπίσει αυτόματα τη νέα μονάδα σκληρού δίσκου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα