Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> BIOS

Πώς να ξεκλειδώσετε ένα Panasonic Toughbook CF- 29 το BIOS τον κωδικό

A κερκόπορτα κωδικός πρόσβασης στο BIOS είναι ο κωδικός ασφαλείας που έχει ανατεθεί σε Panasonic Toughbook CF- 29 φορητό υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια του αρχικού συγκροτήματος . Αν και οι χρήστες μπορούν να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης BIOS , αν θέλετε , αυτή η κερκόπορτα κωδικό πρόσβασης θα υπερισχύει πάντα και επιτρέπουν στους χρήστες να εισέλθουν στο BIOS . Η κερκόπορτα κωδικό πρόσβασης δεν αλλάζει ποτέ , και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώσετε το Toughbook BIOS σας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να θυμηθείτε καθορίζεται από το χρήστη τον κωδικό πρόσβασής σας . Οδηγίες
Η

1 Πιέστε το πλήκτρο " Power" για να ενεργοποιήσετε τη Panasonic Toughbook CF- 29 . 2

Πατήστε το πλήκτρο " F2 " στο πληκτρολόγιό σας όταν δείτε το λογότυπο Panasonic εμφανίζονται η οθόνη . Αμέσως θα σας ζητηθεί να εισάγετε Panasonic Toughbook CF- 29 κωδικός πρόσβασης στο BIOS σας .
Εικόνων 3

Πληκτρολογήστε τη λέξη " Biostar " στην ερώτηση για κωδικό πρόσβασης . Αυτή είναι και η Panasonic Toughbook CF- 29 κερκόπορτα κωδικό BIOS σας . Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να ξεκλειδώσετε Panasonic Toughbook CF- 29 το BIOS σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα