Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Apple Computers

Πώς να προετοιμάσει ένα λογαριασμό MobileMe για Mac

. MoblieMe υπόσχεται εύκολη email, τις επαφές και το ημερολόγιο συγχρονισμό , εύκολη κοινή χρήση φωτογραφιών , ζωηρός δημιουργία ιστοσελίδας και online αποθήκευση . Θα συνεργαστεί άψογα με όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε καθημερινά , όπως το Microsoft Outlook σε έναν υπολογιστή , και να κρατήσει τις πληροφορίες σας συγχρονίζονται όλους τους υπολογιστές και το iPhone σας . Όταν . Mac έχει καταργηθεί και να αντικατασταθεί με την υπηρεσία MobileMe της Apple , ο λογαριασμός σας . Mac δεν πάει μακριά . Η Apple θα αναβαθμίσει κάθε λογαριασμό . Mac σε ένα λογαριασμό MobileMe με μικρή επίδραση στα δεδομένα σας . Υπάρχουν μερικές προτάσεις για να προετοιμάσετε τον λογαριασμό σας . Mac για MoblieMe , αλλά είναι εύκολο να επιτευχθεί και θα καταστεί ευκολότερη η μετάβαση . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Apple Macintosh Computer
. Mac Λογαριασμός

Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ελέγξτε αν έχετε την την τελευταία έκδοση του Mac OS της Apple X.

Κάντε κλικ στο Apple στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας και επιλέξτε " About This Mac . " Για να εκτελέσετε το MobileMe , το Mac σας θα πρέπει να τρέχει Mac OS 10.4.11 ή νεότερη . 2

Κάντε κλικ στο " Ενημέρωση λογισμικού ... " κουμπί στο παράθυρο " About This Mac " για να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας με την τελευταία έκδοση του Mac OS X.

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορεί να χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας .
εικόνων 3

Αναβάθμιση φυλλομετρητή σας . Παρά το γεγονός ότι το MobileMe θα εργαστεί σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης ( Safari , Firefox ή Internet Explorer ) , θα τρέξει καλύτερα σχετικά με τις τελευταίες εκδόσεις .

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης έχουν " Έλεγχος για ενημερώσεις " χαρακτηριστικό στο μενού τους . Ο Firefox έχει αυτό στο μενού τους " Help" . Safari θα ενημερώνονται μέσω του Software Update της Apple στο Βήμα 2 .
Η 4

Ανοίξτε System Preferences σας ( Apple> System Preferences ) για να ρυθμίσετε το Mac σας για να συγχρονίσετε τις επαφές και το ημερολόγιό σας .
Η 5

Κάντε κλικ στο " . Mac " στο " Internet & Δίκτυο " πρώτης βαθμίδας του Συστήματος Mac είναι στις προτιμήσεις σας.
Η 6

Συνδεθείτε στο . Mac αν δεν το έχετε ήδη από την είσοδο . Mac σας Όνομα Χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο " Είσοδος " κουμπί .
Η 7

Επιλέξτε την καρτέλα " Sync" .
8

Επιλέξτε "Επαφές" και " Ημερολόγια " κάνοντας κλικ στο το πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε κάθε .
Η

9 Κάντε κλικ στο "Sync Now" κουμπί .
Η 10

Δείτε το βίντεο MobileMe για Apple.com και πηγαίνετε στο site MobileMe να διαβάσετε σχετικά με τα χαρακτηριστικά .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα