Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Apple Computers

Πώς να συνδέσετε ένα Apple Laptop σε μια τηλεόραση

να ενεργοποιήσετε την Apple laptop σας σε ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος μέσα μαζικής ενημέρωσης , μπορείτε εύκολα να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με μια ανέξοδη προσαρμογέα ( περίπου $ 20) και τα κατάλληλα καλώδια . Ελέγξτε το πίσω μέρος της τηλεόρασής σας για να μάθετε τι είδους συνδέσεις ήχου και βίντεο που υποστηρίζει. Ορισμένες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας (HDTV ) έχει Digital Video Interface ( DVI ) λιμάνια , τα οποία διαθέτουν τρεις σειρές από 8 ακίδες με λεπίδα δίπλα τους . Μερικά HDTVs έχουν High -Definition Multimedia Interface ( HDMI ) λιμάνια , τα οποία μοιάζουν με skinny τραπέζια . Μερικοί έχουν και τα δύο . Παλαιότερες τηλεοράσεις μπορεί να έχουν θύρες S -video , τα οποία είναι κυκλική και κίτρινο χρώμα . Άλλες τηλεοράσεις διαθέτουν υποδοχές VGA, η οποία έχει τρεις σειρές από πέντε καρφίτσες. Χρησιμοποιήστε τα καλύτερα καλώδια που λειτουργούν με την τηλεόρασή σας : HDMI και DVI είναι καλύτερα από ό, S -video , και S -video είναι καλύτερη από ό, τι VGA . Η βασική διαδικασία της σύνδεσης της Apple φορητό σας υπολογιστή στην τηλεόρασή σας θα είναι το ίδιο ανεξάρτητα από το ποιο καλώδιο που χρησιμοποιείτε . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Mini - DVI σε DVI ( προαιρετικό )
Mini - DVI σε προσαρμογέα βίντεο ( προαιρετικά)
Mini - VGA σε VGA adapter ( προαιρετικά)
καλώδιο DVI - D ( προαιρετικό )
DVI σε HDMI καλώδιο ( προαιρετικό )
καλώδιο S-video ( προαιρετικό )
1/8-inch (35 mm ) stereo -to - dual RCA καλώδιο ήχου
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες < br > Φτηνές 1

Απενεργοποιήστε της Apple φορητό υπολογιστή σας και την τηλεόρασή σας . Συνδέστε τον προσαρμογέα Mini - DVI στη θύρα Mini - DVI σε φορητό υπολογιστή της Apple σας . Αυτό το λιμάνι μοιάζει με ένα ορθογώνιο με δύο από τις στρογγυλεμένες γωνίες . 2

Συνδέστε το ένα άκρο του DVI - D , HDMI σε DVI , VGA , ή S-video καλώδιο για το Mini - DVI ή Mini - VGA adapter .
εικόνων 3

Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου στην κατάλληλη υποδοχή της τηλεόρασή σας . Μια θύρα DVI έχει τρεις σειρές από 8 ακίδες με λεπτή λεπίδα από μέταλλο δίπλα τους , μια θύρα HDMI μοιάζει με ένα τραπεζοειδές , μια θύρα VGA έχει τρύπες για τρεις σειρές από πέντε ακίδες , και S -video έχει ένα μεγάλο κέντρο pin με θήκη από μέταλλο γύρω από αυτό .
Η

4 Συνδέστε το μονόκλωνο άκρο του 1/8-inch καλώδιο RCA στερεοφωνικό ήχο με διπλό στη θύρα ακουστικών για το laptop σας . Θα υπάρξει μια μικρή σύνταξη των ακουστικών πάνω από το λιμάνι .
5

Εντοπίστε τις θύρες με την ένδειξη " Audio IN " της τηλεόρασής σας . Θα υπάρξουν δύο θύρες RCA ? Ένα κόκκινο και ένα είναι λευκό. Τοποθετήστε το κόκκινο και το λευκό RCA βύσματα του καλωδίου στις αντίστοιχες χρωματικά κωδικοποιημένες θύρες .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα