Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Apple Computers

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Bluetooth σε έναν υπολογιστή Mac

Όλα τα Mac που βασίζονται σε συστήματα υπολογιστών έχουν ένα ενσωματωμένο προσαρμογέα Bluetooth . Αυτό επιτρέπει στον υπολογιστή --- είτε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή --- την ικανότητα να συνδεθεί με ασύρματες συσκευές , όπως πληκτρολόγια , ακουστικά και εκτυπωτές . Ωστόσο , εάν ο υπολογιστής δεν επικοινωνεί σωστά με το υλικό Bluetooth που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τη σύνδεση Mac Bluetooth . Οδηγίες
Η

1 Φορτίστε τη συσκευή Bluetooth . Επειδή ο εξοπλισμός δεν αντλούν ενέργεια απευθείας από την Mac θα πρέπει να φορτώνεται περιοδικά . Αυτό γίνεται είτε με τη σύνδεσή του με μια ηλεκτρική πρίζα ή αλλάζοντας τις μπαταρίες στη συσκευή . 2

ρεύματος για το υλικό Bluetooth . Θα πρέπει να υπάρχει ένα μπλε φως τρέχει στο hardware . Εάν δεν υπάρχει φως σε αυτό σημαίνει ότι ο εξοπλισμός Bluetooth έχει κλείσει .
Εικόνων 3

Ενεργοποιήστε τον προσαρμογέα Bluetooth για το σύστημα Mac . Παρά το γεγονός ότι το Bluetooth είναι εγκατεστημένο σε όλους τους υπολογιστές Mac , δεν έρχονται ενεργοποιηθεί . Αυτό είναι επειδή αντλεί επιπλέον δύναμη --- το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους φορητούς υπολογιστές MacBook . Κάντε κλικ στο εικονίδιο Bluetooth στην επάνω δεξιά γωνία της επιφάνειας εργασίας και, στη συνέχεια , επιλέξτε " Ενεργοποίηση Bluetooth . "
Η 4

Επισκευή του υλικού Bluetooth με το Mac . Μερικές φορές , όταν το υλικό είναι απενεργοποιημένη , τότε ενεργοποιείται ξανά , το ζευγάρι μεταξύ του Mac και το υλικό Bluetooth χάνεται . Single - κλικ στο εικονίδιο Bluetooth στην επάνω δεξιά γωνία , στη συνέχεια, επιλέξτε " Προτιμήσεις Bluetooth . " Επιλέξτε " Set Up New Devices ", στη συνέχεια, περιμένετε για το Mac για να εντοπίσουν το υλικό Bluetooth . Επιλέξτε το υλικό μόλις εντοπιστεί , στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον τετραψήφιο κωδικό ζευγάρι --- αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής . Αφού γίνει η σύζευξη των δύο συσκευών είναι τώρα πρόκειται να λειτουργήσει και πάλι με τον άλλον .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα