Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Apple Computers

Πώς να Αναβάθμιση μνήμη του Mac Mini στα 2GB

Το Mac mini είναι μια compact υπολογιστή του οποίου το μικρό μέγεθος διαψεύδει γρήγορο επεξεργαστή και την ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών . Η αναβάθμιση της μνήμης του Mac mini για 2 gigabytes δεν απαιτεί αποσυναρμολόγηση του πλαισίου για να αφαιρέσετε την υπάρχουσα μνήμη και να την αντικαταστήσει με ένα τσιπ μνήμης 2 gigabyte . Αναβάθμιση της μνήμης RAM δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία και δεν θα ακυρώσει την εγγύηση του mini είναι ? Apple έχει κάνει αναβάθμιση μνήμης ένα χαρακτηριστικό προσβάσιμη από το χρήστη . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
μαλακό πανί
2 τσιπ μνήμης gigabyte
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

δύναμη κάτω από το Mac mini και αφαιρέστε όλα τα καλώδια . Τοποθετήστε ένα μαλακό πανί σε ένα τραπέζι . Τοποθετήστε το Mac mini για το μαλακό πανί , με την κορυφή ( η οποία έχει το λογότυπο της Apple σε αυτό) προς τα κάτω . 2

Τοποθετήστε τα χέρια σας στις δύο πλευρές του κάτω πίνακα . Περιστρέψτε το κάτω μέρος του πίνακα αριστερόστροφα για να το αφαιρέσετε από τη βάση του Mac mini . Θέστε τη βάση στην άκρη.
Εικόνων 3

Εντοπίστε το ενιαίο τσιπ μνήμης που βρίσκεται στο εσωτερικό του εκτίθενται κάτω μέρος του Mac mini . Πιέστε την καρτέλα για κάθε πλευρά του τσιπ μνήμης προς τα έξω με τα δάχτυλά σας . Τραβήξτε το chip μνήμης από την υποδοχή της μνήμης . Βάλτε το τσιπ μνήμης μακριά για ασφαλή φύλαξη ή την απόρριψή του .
Η

4 Αφαιρέστε το 2 gigabyte chip μνήμης από την προστατευτική της σακούλα . Κρατήστε το τσιπ οριζοντίως με τις επαφές στο κάτω μέρος. Γραμμή μέχρι το εγκοπή μεταξύ των επαφών στο κάτω μέρος του τσιπ με την κατάθλιψη εγκοπή στο εσωτερικό της σχισμής τσιπ μνήμης . Πιέστε το τσιπ στην υποδοχή απαλά . Τραβήξτε και τις δύο καρτέλες back up έτσι ώστε να μπορούν να ασκούν πάνω στο τσιπ .
5

Τοποθετήστε το κάτω πάνελ πίσω στο κάτω μέρος του Mac mini . Περιστρέψτε το κάτω μέρος προς τα δεξιά του πίνακα , έτσι ώστε να ασφαλίσει ξανά στο Mac mini . Γυρίστε το Mac mini πάνω . Συνδέστε ξανά τα καλώδια .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα