Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Apple Computers

Πώς να εγκαταστήσετε το OS 10.4 για PowerBook G4

Το notebook PowerBook ήταν η "επαγγελματική" μοντέλο των φορητών υπολογιστών της Apple , χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή PowerPC G4 , πριν από τη μετάβαση σε επεξεργαστές της Intel ( και το Pro γραμμή MacBook /MacBook ) . OS 10.4 , πιο γνωστό ως Tiger , είναι η τέταρτη έκδοση του Mac OS X λειτουργικό σύστημα της Apple . Εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος για το PowerBook σας είναι απλή και διαρκεί περίπου 30 έως 45 λεπτά . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Mac OS 10.4 DVD
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το Mac OS 10.4 DVD στη μονάδα δίσκου του PowerBook του . Κατά την εισαγωγή , ένα παράθυρο Finder ανοίγει , εμφανίζοντας τα περιεχόμενα του δίσκου . 2

Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο "Install Mac OS X " . Κάντε κλικ στο " Restart" στο παράθυρο " Εγκατάσταση Mac OS X » που ανοίγει για να ξεκινήσει η εγκατάσταση . Το PowerBook reboots .
Εικόνων 3

Επιλέξτε τη γλώσσα σας , κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια" στο παράθυρο " Εγκατάσταση Mac OS X » που ανοίγει μετά την επανεκκίνηση . Αποδεχτείτε τους όρους της άδειας χρήσης .
Η 4

Επιλέξτε το σκληρό δίσκο του PowerBook , κάντε κλικ στο "Upgrade " για να εγκαταστήσετε 10,4 πάνω από το τρέχον λειτουργικό σας σύστημα , διατηρώντας τα αρχεία σας στη διακριτικότητα . Μια γραμμή προόδου εμφανίζει το χρόνο που απομένει .
5

Καταχωρήστε το δικό σας αντίγραφο του OS X , όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί η . Το PowerBook reboots και εγκαινιάζει το Mac OS 10.4 .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα