Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Apple Computers

Πώς να κάνει το MacBook σας Talk στο Funny Φωνές

Η Mac είχε από καιρό τη δυνατότητα να μιλήσει ή να διαβάσετε το κείμενο σε μια επιλογή των φωνών που μπορούν να γίνουν χιουμοριστικό αλλάζοντας την ταχύτητα και την κλίση του τόνου . Με την καθολική πρόσβαση , μπορείτε να κάνετε το MacBook σας μιλήσω τις ενέργειες που κάνετε στον υπολογιστή . Ενώ η χρησιμότητα VoiceOver είναι ανεκτίμητη για τους τυφλούς , θα μιλήσει κάθε σας κίνηση και μπορεί να πάρει ενοχλητικό ή αντιπαθητικός πολύ γρήγορα, αν δεν το χρειάζεστε . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο "μήλο " στο μενού " Finder " . Μεταβείτε στο " System Preferences ", και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί " Καθολική Πρόσβαση " στο παράθυρο "Σύστημα" . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί « Βλέποντας » όταν ανοίγει το παράθυρο διαλόγου "Universal Access " . Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο " On" στις " VoiceOver " παράθυρο . Κάντε κλικ στο κουμπί " VoiceOver Utility" . Εναλλακτικά , πατήστε το πλήκτρο " Command" και το πλήκτρο " F5 " για να ανοίξετε το βοηθητικό πρόγραμμα VoiceOver .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο "Ομιλία" εικονίδιο μικροφώνου στην αριστερή πλευρά του παραθύρου " VoiceOver Utility" , και , στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα " Voices " , αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο .
Η 4

Αποεπιλέξτε το πλαίσιο "Mute Ομιλία " όταν είναι επιλεγμένο .
5

Κάντε κλικ στο τρυπάνι-κάτω κουμπί δίπλα στο " Προεπιλογή Voice " για να ανοίξετε τις επιλογές του βοηθητικού προγράμματος .
Η

6 Κάντε κλικ στο μενού τρυπάνι-κάτω δίπλα στο " Προεπιλογή Voice " για να επιλέξετε μια φωνή χαρακτήρα για το MacBook σας . Μερικά από τα πιο χιουμοριστικό φωνές είναι " Bubbles ", " διαταραγμένο ", " Υστερική " ή " Boing ". Υπάρχουν 24 επιλογές για να διαλέξετε .
Η

7 Κάντε κλικ στο πάνω ή το κάτω βέλος στην " Ισοτιμία " πεδίο για να αλλάξετε την ταχύτητα της φωνής . Ακραία άκρα του φάσματος ρυθμού όπως " 1 " ή " 100 " είναι συχνά πιο διασκεδαστικό . Κάντε το τόνο της φωνής υψηλότερα ή χαμηλότερα , κάνοντας κλικ στο επάνω ή το κάτω βέλος στο πεδίο "Pitch " . Κάντε τη φωνή πιο δυνατά ή πιο μαλακό , αλλάζοντας τις τιμές στο " Volume" πεδίο .
8

τιμές Κάντε κλικ στο " Περιεχόμενο", "Status ", "τύπος ", " Χαρακτηριστικά " ή " VoiceOver Μενού " για να καθορίσετε τι και πότε θα θέλατε τη φωνή σας να μιλήσετε.
Η

9 Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου για να βγείτε από το βοηθητικό πρόγραμμα . Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου "Universal Access " για να βγείτε . Η φωνή θα μιλήσει τις επιλογές εντολών που έχετε επιλέξει .
Η

10 Κάντε κλικ στο κουμπί "Mute Ομιλία" στο παράθυρο " VoiceOver Utility" για να απενεργοποιήσετε τη φωνή .
Εικόνων < br >

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα