Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> All- in-One

Πώς να αγοράσετε ένα All -In - One Printer

Κουρασμένος των ηλεκτρονικών συσσωρεύονται στο γραφείο σας ; Υπάρχουν νέες δυνατότητες εκεί έξω, θα πρέπει να έχετε εκεί ; Θέλετε να κάνετε τη ζωή πιο απλή ; Έναν εκτυπωτή all- in-one μπορεί να είναι η λύση που έχετε ψάξει. Μόλις ξέρετε τι ψάχνετε , και πού να το βρείτε , όλα-σε - ένα εκτυπωτή αγορές είναι απλή . Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να αγοράσει αυτό που θέλετε . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
πρόσβαση στο Internet Ξενοδοχεία Computer
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Μάθετε τι είναι διαθέσιμο . Κοιτάξτε στο Διαδίκτυο , καθώς και μέσω των περιοδικών και τα καταστήματα των καταναλωτών για να ανακαλύψετε τα διαφορετικά είδη υπάρχουν . 2

Προσδιορίστε τις ανάγκες σας . Θέλετε την υψηλότερη ανάλυση ; Ταχύτερη εκτύπωση; Ένα φωτοτυπικό μηχάνημα χρώμα; Ορισμένοι εκτυπωτές μπορείτε να συνδέσετε την κάρτα φωτογραφιών σας απευθείας σε χωρίς τη χρήση του υπολογιστή . Αποφασίστε ποια χαρακτηριστικά ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας .
Εικόνων 3

Βρείτε τον εκτυπωτή με τις επιλογές που πληρούν αυτές τις ανάγκες . Σκεφτείτε πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες που θέλετε . Επιλέξτε τον εκτυπωτή με τις σωστές επιλογές και την ευκολία για εσάς .
Η 4

Αναζητήστε αξιολογήσεις . Υπάρχουν ιστοσελίδες των καταναλωτών που να αξιολογήσετε όλα-σε - ένα εκτυπωτών . Μάθετε τα προβλήματα που άλλοι είχαν , χωρίς να κάνει τον εαυτό σας αυτά τα λάθη .
5

Σύγκριση τιμών . Αφού έχετε επιλέξει τον εκτυπωτή all-in -one που θέλετε, βρείτε την καλύτερη διαπραγμάτευση . Ελέγξτε πίσω σε απευθείας σύνδεση , καθώς και στα καταστήματα .
Η 6

Μόλις βρείτε την καλύτερη τιμή , κάνετε την αγορά σας . Κρατήστε την παραλαβή και τη συσκευασία σας σε περίπτωση που χρειαστεί να το επιστρέψετε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα